Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen

Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen Lunchroom Ballini Caffè e Panini in nieuwe handen

Na een korte zoektocht op internet kwamen Nina Queiroz en Marissa De Sa Carvalho terecht bij Van Alkemare Horecamakelaardij om hun lunchroom in Villa Arena te verkopen. Nina had zelf al ervaring in de woningmakelaardij, maar de horecamakelaardij was toch een andere tak van sport, zeker in deze onzekere tijd gedurende corona.  “Wij zijn heel blij dat we het in deze periode toch hebben kunnen verkopen,” laat Nina weten. “In eerste instantie hadden wij geen haast en hebben we zelf de prijs redelijk hoog opgesteld. Wellicht had de makelaar daar een iets meer kritische blik op kunnen geven, of er na verloop van tijd op terug kunnen komen of wij het bij wilden stellen. Terugkijkend had de zaak dan misschien eerder verkocht geweest. Nico Zuurbier reageert hierop vanuit Van Alkemare: “Het was de wens van de opdrachtgever om hoger dan ons vraagprijsadvies in te zetten, ook al zou het dan hoogstwaarschijnlijk langer duren. Dat laatste bleek helaas het geval en dat is voor zowel opdrachtgever als makelaar vervelend. Wij voelen ons verder niet geroepen om tussentijds te veel te pushen voor prijsverlaging. Wij treden in overleg over de voortgang, bieden opties en de opdrachtgever besluit uiteindelijk te nemen stappen. Wij hebben de samenwerking met Nina en Marissa als zeer prettig ervaren en zijn blij dat we tot resultaat zijn gekomen.”

Ammar Jermukli en Anas Al Midani zijn vanaf 1 september de nieuwe eigenaren van Ballini Caffè e Panini. Zij waren specifiek op zoek naar een horecazaak in Amsterdam en zijn heel blij met de locatie aan de Johan Cruijff Boulevard. “Ik kreeg de link vanaf de website van Van Alkemare Horecamakelaardij via een vriend toegestuurd en ben direct in actie gekomen,” laat Ammar weten. “We hebben van Sacha een duidelijke uitleg gekregen, kregen snel antwoord op onze vragen en alles is soepel en naar wens verlopen.” 
Met goede moed dat er ook weer betere tijden aankomen, zetten zij de zaak onder dezelfde naam voort.  

Wilt u ook begeleiding bij verkoop van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl
 
De tekst en interviews voor dit artikel zijn verzorgd door Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl
 
Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of LinkedIn (klik hier)!  

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.