Hart voor horeca

Koningin Julianalaan 22

Uithoorn, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Bedrijfspand en Italiaans restaurant met bovenwoning in het centrum van Uithoorn!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Horecapand en Italiaans restaurant met bovenwoning in het centrum van Uithoorn!

Het betreft verkoop van zowel het onroerend goed als de onderneming. Enkel de overname van de onderneming in combinatie met huur is ook bespreekbaar.

Het restaurant
De bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond bvo 117 m2 en vvo 103 m2) en is al 27 jaar in gebruik als Italiaans restaurant. Het karakteristieke Italiaanse restaurant heeft een knusse en kleurige uitstraling. In totaal is er zitplaats voor ca. 40 gasten, verdeeld over meerdere zithoeken: voorin het restaurant, halverwege het restaurant op de verhoogde ruimte en achterin het restaurant. De grote raampartijen aan de voorzijde die van het plafond tot de vloer lopen en het dakraam zorgen voor extra lichtinval. Alle authentieke Italiaanse gerechten worden huisgemaakt in de open keuken van het restaurant. Pizza's worden vers bereid in de authentieke houtoven. De onderneming is uitstekend voort te zetten als Italiaans restaurant, maar is ook geschikt voor tal van andere cuisines en horecaconcepten.

Er is een kelder aanwezig welke dient als opslagruimte voor het restaurant. Achterin het restaurant bevindt zich de bar en kassa, evenals de dames- en herentoiletten met voorportaal. 

De bovenwoning
De bovenwoning beschikt over een eigen opgang aan de voorzijde van het pand en bevindt zich op de 1e en 2e verdieping van het pand (totaal 111 m2). Op de 1e verdieping bevindt zich de open keuken, ruime woonkamer, één slaapkamer, de wasruimte en het toilet. Vanuit de woonkamer/keuken is tevens het grote en zonnige dakterras te betreden. Op de 2e verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers met dakkapel, één badkamer met bad, douche en toilet en een technische ruimte. De woning is momenteel leegstaand en in onverhuurde staat. Naar wens is de woning zelf te bewonen of (onder) te verhuren.

Locatie/ligging
Het restaurant is gelegen in het gezellige centrum van Uithoorn, nabij de haven aan de Amstel, waar 's zomers veel boten passeren en aanmeren. In de omgeving zijn diverse winkels en horecavoorzieningen. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Centrum -3 met horecacategorie 1 t/m 3. Neem contact op met gemeente Uithoorn voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden
Op dit moment zijn de openingstijden van het restaurant als volgt:
 • Woensdag en donderdag van 16:00 tot 21:30 uur
 • Vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 22:00 uur
 • Zondag van 12:30 tot 20:30 uur
Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Uithoorn valt.

Details
 • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 34.500,- 
 • Vraagprijs onroerend goed: € 495.000,- k.k.
 • Huurprijs bedrijfsruimte: € 2.450,- excl. btw per maand
 • Voorkeur voor verkoop van het geheel (onderneming en onroerend goed), maar huur van het pand is eventueel ook bespreekbaar
 • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 117 m2 bvo
 • Totale woonoppervlakte: ca. 111 m2
 • Totale perceeloppervlakte: ca. 117 m2
 • Bouwjaar pand: 1940
 • Energielabel: C
 • Aanvaarding: in overleg

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Horecapand,  Pizzeria
Vraagprijs onderneming € 34.500,- Goodwill/inventaris
Vraagprijs pand € 495.000,-
Huurprijs pand € 2.450,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 117 m2
Energielabel C
Adres Koningin Julianalaan 22
Postcode 1421 AH
Plaats Uithoorn
Objectcode 1573
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

 • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
 • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
 • Zoekprofielen aanmaken
 • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.