Hart voor horeca

Kruisstraat 74

Almere, Flevoland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Drukbezochte ijssalon op toplocatie in het centrum van Almere-Haven!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Drukbezochte ijssalon op toplocatie in het centrum van Almere-Haven!

De ijssalon
Al sinds 1985 is deze authentieke Italiaanse ijssalon een onmisbaar begrip in Almere en omstreken! Van oorsprong is de onderneming een familiebedrijf en al het ijs wordt op ambachtelijke wijze bereid volgens Italiaanse receptuur. De ijssalon staat met name bekend om haar wisselende en brede assortiment aan hoge kwaliteit ijssmaken, maar is ook geliefd voor haar ijstaarten,koffie en thee. 's Zomers wordt ook het ruime terras (ca. 50 m2, 48 zitplaatsen) uitgestald en wordt het ijs tot in de late uren geserveerd.

De ijssalon omvat een totale bedrijfsoppervlakte van ca. 132 m2 en bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie alszijnde hoekpand met aan beide straatzijdes een ingang. De ene ingang biedt toegang tot de ijsvitrine en de andere ingang biedt toegang tot het zitgedeelte. In totaal zijn er 36 zitplaatsen aanwezig in de ijssalon, die is voorzien van originele Italiaanse inventaris. Voor gasten is er een toilet aanwezig.

De counter bevindt zich centraal in het midden van de zaak in een L-vorm en dient ten behoeve van de kassa, opname-/uitgifte bestellingen, bereiding dranken (koffie/thee) en uiteraard de ijsvitrine.

Achter de balie bevindt zich de bedrijfskeuken welke is voorzien van diverse professionele ijsmachines, een vriescel en een spoelkeuken. Hier bevindt zich tevens de leveranciers-/achteruitgang welke toegang biedt tot de parkeerplaats waar de bedrijfsauto geparkeerd kan worden. 

De huidige eigenaren huren een externe opslagruimte in Almere, welke tevens optioneel ter overname is.

Openingstijden
De ijssalon is momenteel van maart t/m oktober geopend van dinsdag t/m zondag van 12:00-21:00 uur. Vanaf medio november tot kerst is de ijssalon geopend van vrijdag t/m zondag van 12:00-18:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Almere valt.

Ligging/locatie
De ijssalon is uitstekend gelegen in het centrum van Almere Haven, met diverse winkels, supermarkten, horeca en andere voorzieningen. Er is een grote parkeerplaats aanwezig waar men gratis kan parkeren en een bushalte op één minuut loopafstand.

Bestemming
Op deze locatie geldt bestemming 'Centrumdoeleinden' met horecacategorie 1. Neem contact op met gemeente Almere voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 249.500,-
- Huurprijs bedrijfsruimte: € 2.531,36 per maand excl. BTW
- Huurprijs externe opslagruimte (optioneel bij te huren): € 284,74 per maand excl. BTW
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 132 m2
- Aanvaarding: in overleg

Details


Type IJssalon
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging
Vraagprijs onderneming € 249.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.531,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 132 m2
Adres Kruisstraat 74
Postcode 1353 AP
Plaats Almere
Objectcode 1574
Provincie Flevoland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.