Hart voor horeca

Noorderweg 15

Beverwijk, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Restaurant met zaal en speeltuin op unieke locatie in Beverwijk!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een prachtig restaurant met bovengelegen zaal en aparte overdekte eetgelegenheid met buitenspeeltuin in Beverwijk!

Het restaurant
Het restaurant is vanwege de unieke locatie gericht op gezinnen én de zakelijke markt. Bij binnenkomst in het restaurant valt direct de moderne industriele inrichting op, met veel hout, steen en metaal. Direct aan de rechterkant is een separaat dames-, heren- en invalidentoilet aanwezig.

De oppervlakte van het restaurant op de begane grond is ongeveer 328 m2. In het ruime restaurant is plaats voor ca. 200 personen, waarbij men vanaf het iets hoger gelegen zitgedeelte tevens een fantastisch uitzicht heeft over de groene landerijen. 

Zaal op eerste verdieping
De bovenverdieping kan naar wens worden ingericht. Er is een zaal aanwezig tot 60 personen. Deze zaal is ideaal voor verjaardagen, kraamfeesten, baby showers en meer. Ook zeer geschikt voor vergaderingen: de ruimte is voorzien van een beamer, geluidsinstallatie, flipover met stiften en er kan in alle rust vergaderd worden.

Tevens is er in deze ruimte een bar aanwezig die eventueel gebruikt zou kunnen worden. Er is een toiletgroep aanwezig met twee toiletten, een ruim kantoor en voldoende opslagruimte.

Indoor en outdoor speelparadijs(je)
Voor de kinderen is er een indoor speelparadijs(je),en ook buiten is een grote speeltuin aanwezig. 

Bijgebouw
Aan de andere kant van de speeltuin is een bijgebouw voor eetgelegenheden, feesten en partijen. Denk aan verjaardagen met barbeque of buffet diner. Dit bijgebouw is zelfstandig te exploiteren en voorzien van dames- en herentoiletten, keuken, opslag, kantoorruimte en zitplaatsen voor ongeveer 75 personen. De oppervlakte van dit deel bedraagt ca. 289 m2.

Ruim terras
Op het zonnige terras naast de speeltuin is plaats voor ongeveer 125 personen. Dit terras kan ook perfect worden gebruikt als trouwlocatie, het restaurant is een officiele trouwlocatie van de gemeente Beverwijk. 

Bereikbaarheid, parkeren en omgeving
Het geheel is makkelijk te bereiken voor auto's en bussen via de A9 maar ook met de fiets vanuit Beverwijk zelf. Op de fiets naar het centrum van Beverwijk of het centraal treinstation van Beverwijk duurt ca. 10 minuten.

Het geheel beschikt over genoeg (eigen) parkeergelegenheid (deels op eigen grond en deels op gehuurde grond van Rijkswaterstaat).

Naast het groene uitzicht op het ‘Muziekfort’ (deel van de stelling van Amsterdam) is het ook nog een ideale stopplek tijdens een mooie wandel- of fietstocht. In de directe omgeving bevinden zich verschillende woon- en werkgebieden en uiteraard ook de welbekende Beverwijkse Bazaar. Vanwege de ligging en drukke wegverbindingen heeft het geheel ook een functie als "wegrestaurant".

Bestemming
Op deze locatie geldt Bestemming Wonen en Opslag. Echter is in 2017 door de gemeente Beverwijk toestemming verleend voor het bouwen van een restaurant met bijbehorend terras en parkeergelegenheid. 

Openingstijden
Vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 10:00 uur. Donderdag geopend vanaf 11:30 uur.
Maandag t/m woensdag gesloten.

Op de dagen dat de onderneming gesloten is, is het restaurant wel boekbaar voor groepen.

Details
Vraagprijs onderneming: € 299.500,-
Huurprijs pand: € 8.750,- excl. btw per maand
Huurprijs parkeerplaatsen: € 2.500,- excl. btw p/j
Oppervlakte begane grond restaurant: ca. 328 m2
Oppervlakte 1e verdieping restaurant: ca. 205 m2
Oppervlakte bijgebouw: ca. 289 m2

 

Details


Type Restaurant
Vraagprijs onderneming € 299.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 8.750,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 822 m2
Energielabel In behandeling / aangevraagd
Adres Noorderweg 15
Postcode 1948 PJ
Plaats Beverwijk
Objectcode 1743
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Klik op de knop om akkoord te gaan. Je kunt je keuze later wijzigen.