Hart voor horeca

Meester Tigchelaarstraat 6

Julianadorp, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop / te huur: Uniek restaurant met fraaie woning in prachtige omgeving in Julianadorp!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Uniek restaurant met fraaie woning in prachtige omgeving in Julianadorp!

Het restaurant
Het restaurant is gevestigd in een riant vrijstaand horecapand en biedt een grote capaciteit van ca. 130 zitplaatsen verdeeld over verschillende ruimtes. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een overdekte serre. In deze sfeervolle ruimte zijn ca. 50 zitplaatsen gecreëerd, waaronder aan de grote picknicktafels. De serre is voorzien van een unieke inrichting met speelse decoratie, dat in het volledige restaurant is doorgetrokken. Op het voorgelegen terras zijn nog ca. 16 zitplaatsen aanwezig aan de picknicktafels.

In de hoofdruimte van het restaurant, grenzend aan de serre, zijn 56 zitplaatsen aanwezig waar men kan dineren in een intieme en sfeervolle setting. De dakramen zorgen voor extra natuurlijk lichtinval. Aan de zijkant is een aparte serre aanwezig die dient als kinderspeelruimte met toegang tot de buitentuin met glijbaan en picknicktafel.

De ingang van het restaurant bevindt zich aan de linkervoorzijde, welke tevens toegang biedt tot de hal met garderobe en de dames-, heren- en invalidetoiletten met voorportaal.

Achterin het restaurant bevindt zich de bar met diverse voorzieningen t.b.v. bereiding en uitgifte van dranken en het kassasysteem. De bar staat tevens direct in verbinding met de daarachter gelegen bedrijfskeuken. Deze riante keuken van ca. 46 m2 is zeer goed onderhouden en beschikt over veel werkruimte en hoogwaardige apparatuur, waaronder twee Rational multifunctionele kookmachines. Tevens is er een ruime spoelkeuken aanwezig.

Een absoluut pluspunt aan dit restaurant is de zeer grote hoeveelheid aan (externe) opslagruimte: in totaal ca. 120 m2! In de opslagruimtes zijn tevens diverse koel- en vrieskasten aanwezig.

Het restaurant is zeer geschikt voor grote gezelschappen en families. Er komen dan ook jaarlijks veel vaste klanten naar het restaurant die verblijven op één van de vele vakantieparken in de nabije omgeving, zoals Duitse en binnenlandse toeristen.

De woning
De woning is in totaal ca. 150 m2 groot en is hiermee erg ruim, wat zorgt voor veel wooncomfort. De heerlijke tuin met uitzicht op de landelijke omgeving maakt de woning een fijne plek om even tot rust te komen naast het ondernemen.

Op de begane grond bevindt zich de hal met toilet, de nette en landelijke keuken met bar, de eethoek en de woonkamer. De woning is voorzien van een mooie vloer, grote dakramen en meerdere openslaande deuren die toegang bieden tot de tuin. De tuin is deels bestraat en beschikt over een berging (aan het huis) en een tuinhuis.

Op de 1e verdieping biedt de lange hal toegang tot de kamers. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan één beschikt over een eigen badkamer met douche, bad, wc en wastafel en een inloopkast. Daarnaast is er nog een tweede aparte badkamer aanwezig met douche, wastafel en toilet. Tot slot bevindt zich op deze verdieping nog de technische ruimte van het restaurant.

Openingstijden
Het restaurant is op dit moment dagelijks geopend van 17:00-21:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Den Helder valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt bestemming 'Gemengd - 1' met horeca t/m categorie 2. Neem contact op met gemeente Den Helder voor meer informatie.

Locatie/ligging
Het restaurant met woning is gelegen in de landelijke en uitgestrekte omgeving van Julianadorp, nabij de kust, het dorpscentrum en verschillende vakantieparken. Naast het restaurant is een ruime parkeerplaats aanwezig.

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 99.500,-
- Vraagprijs onroerend goed (bedrijfsruimte en woonruimte): € 850.000,- k.k.
- Het pand is te koop en te huur, maar beide enkel in combinatie met overname van de onderneming. De huurprijs bedraagt in totaal € 6.250,- per maand voor het gehele pand met toebehoren, waarvan € 2.250,- vrij van btw voor het woongedeelte (met bijbehorende tuin en schuur) en € 4.000,- excl. btw per maand voor het bedrijfsgedeelte. De woning en het bedrijfsgedeelte zijn niet los van elkaar te huur, enkel tezamen. De woning betreft in beginsel een bedrijfswoning voor de ondernemer, maar beschikt over een eigen ingang, schuur en tuin en is dus geheel zelfstandig te bewonen. Dat maakt deze woning tevens geschikt voor eventuele (onder)verhuur aan personeel, arbeiders of recreanten, bijvoorbeeld als Bed & Breakfast (allen onder voorbehoud goedkeuring/vergunning gemeente).
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 350 m2, waarvan 340 m2 op de BG grond incl. serres, een garage en 10 m2 installatieruimte op de 1e verdieping
- Totale woonoppervlakte: ca. 150 m2, waarvan ca. 65 m2 op de BG en 95 m2 op de 1e verdieping, excl. ruime zolder en berging/schuurtje
- Overname: in overleg

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
Restaurant
Vraagprijs onderneming € 99.500,- Goodwill/inventaris
Vraagprijs pand € 850.000,-
Huurprijs pand € 6.250,- p/mnd excl. btw
Status Te koop / te huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 350 m2
Adres Meester Tigchelaarstraat 6
Postcode 1787 BB
Plaats Julianadorp
Objectcode 1571
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Terrasvergunning Terras op eigen grond aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.