Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Vlogs opgenomen bij 't Hartje in Alkmaar

Vlogs opgenomen bij 't Hartje in Alkmaar Eind april 2020 hebben wij tijdens een bezoek bij Café het hartje een interview opgenomen met eigenaresse Liesbeth Spoor. Liesbeth runt samen met haar ouders en kinder drie horecabedrijven in Alkmaar en omstreken, namelijk Café t Hartje, Grandcafé de Kleine Waarheid en Café de Bonte Koe. Bekijk hieronder de verschillende afleveringen die hieruit zijn ontstaan!

Lijkt het je ook leuk als wij eens langskomen? Neemt contact met ons op.

Maak kennis met...Liesbeth en Café 't Hartje
In de afleveringen van "maak kennis met.." gaan wij langs bij onze relaties. Waarom? Gewoon, omdat het kan! En natuurlijk omdat we horeca ondernemers op deze manier (online) met elkaar en elkaars formules kennis laten maken. Wellicht inspireren zij elkaar, op welk gebied dan ook.

Youtube video: Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.Een kijkje in de keuken bij...Cafe t Hartje
Speciaal voor horecaondernemers onder elkaar, delen wij informatie en ervaringen in de afleveringen van "een Kijkje in de keuken bij...". Wat kunnen zij van elkaar leren? Welke gouden tips worden er gegeven? In dit geval verteld Liesbeth hoe zij de bedrijven samen met haar familie draait. Hoe zij het overnam van haar ouders en de waarde van haar kinderen nu. Wat is volgens Liesbeth de toekomst voor café's?

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.HorecaNieuwsflits: Corona #1
Maatregelen per leeftijdsgroepen? Opening terrassen? Straks nieuwe kansen voor de café's? In de HorecaNieuwsflits geven wij de visie van horeca ondernemers op actuele onderwerpen voor de horecabranche. In dit geval vroegen wij Liesbeth Spoor, naar haar ervaringen tijdens de Corona sluiting. Ook vertelt ze haar visie over de periode van gefaseerde heropening. 

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.