Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Van Alkemare krijgt een nieuwe look!

Van Alkemare krijgt een nieuwe look! Even een update van wat er gaande is achter de schermen bij Van Alkemare...

Terwijl op dit moment velen liggen te genieten op het strand tijdens een welverdiende vakantie, zijn wij de voorbereidingen aan het treffen voor het uitrollen van onze nieuwe huisstijl en website. Een sneak preview - in de vorm van ons nieuwe logo - vinden jullie bij dit artikel. Dit prachtige nieuwe logo zal in fases overal uitgerolt worden. Daarbij worden ook ons briefpapier, visitekaartjes en V-Borden vervangen overeenkomstig deze nieuwe stijl. Wees dus niet verrast als u zomaar een brief van ons ontvangt in een nieuwe opmaak, of u een super de luxe nieuw V-Bord ziet hangen met ons nieuwe logo erop. Het klopt helemaal, wij zijn het gewoon.

Bij deze onze grote dank aan Bart van Koppen en zijn team bij Raadhuis Creative Agendcy (www.raadhuis.com) voor de ontwikkeling van onze nieuwe huisstijl!

Naast deze nieuwe huisstijl, zullen wij in de loop van dit jaar ook onze nieuwe website lanceren. Nieuwe functies om het gebruikersgemak te vergroten, een volledig nieuwe design en uiteraard de nieuwste technieken. Na maanden werken kijken wij enorm uit naar deze lancering. Het duurt allemaal nog even, maar richting het einde van dit jaar moet het zeker gaan gebeuren. Hou ons in de gaten zou ik zeggen....« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.