Hart voor horeca

Snelle verkoop van lunchroom Lynn en Minca´s in Alkmaar

"Naast het zakelijke aspect is de verkoop van je onderneming ook een emotioneel proces, je neemt als het ware toch afscheid van je kindje.  Van Alkemare Makelaardij gaat hier heel zorvuldig mee om."

Lunchroom Lynn en Minca's is gelegen op bedrijventerrein West Vleugel in Alkmaar in een kantorencomplex. Eigenaresse Minca van Mossel heeft een aantal jaren met veel plezier deze lunchroom gedraaid maar besloot uiteindelijk om haar onderneming te verkopen zodat zij zich weer kan richten op haar passie namelijk het koken voor andere mensen (bij de mensen zelf op locatie).

Bij een netwerkclub genaamd BNI kwamen Nick en Minca voor het eerst in contact. Na een prettig kennismakingsgesprek was de knoop voor Minca doorgehakt en kwam de onderneming in januari 2018 online in verkoop op de website van Van Alkemare Makelaardij. Er was meteen veel animo voor de lunchroom wat uiteindelijk er toe leidde dat de zaak in maart 2018 was verkocht aan Manon Roovers, voormalig eigenaresse van De Filosoof in Heerhugowaard. Manon haar ervaring wordt in een volgend nieuwsbericht gedeeld.

Minca: "Naast het zakelijke aspect is de verkoop van je onderneming ook een emotioneel proces, omdat je toch het gevoel hebt dat je afscheid neemt van je kindje. Nick gaat hier heel zorgvuldig mee om. Van Alkemare Makelaardij regelt de verkoop van A tot Z, ook als de deal al rond is en er nog vragen zijn dan staat Van Alkemare met advies nog klaar."

Minca: "Ik kan Nick Zuurbier van Van Alkemare Makelaardij van harte aanbevelen als je een ‘zaak’ wilt verkopen. Het pand hoeft niet van jezelf te zijn, maar goodwill en inventaris is voor hem genoeg."
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Gezocht horeca beleggingspand in regio Alkmaar

Horeca beleggingspand gezocht! Van Alkemare Horecamakelaardij zoekt namens een investeerder...

Wat een jaar! Reflectie van een trotse eigenaar van Van Alkemare.

Nog even een persoonlijk bericht ter afsluiting van het jaar 2017. Met circa 40 transacties en...

Gezocht horecalocatie in de Jordaan, Amsterdam

Horeca locaties gezocht! Van Alkemare Horecamakelaardij zoekt namens een ondernemer locaties te...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in