Hart voor horeca

Wat een jaar! Reflectie van een trotse eigenaar van Van Alkemare.

Nog even een persoonlijk bericht ter afsluiting van het jaar 2017. Met circa 40 transacties en een groeiende portefeuille naar momenteel circa 90 horecabedrijven/panden weer een mijlpaal in het bestaan van ons kantoor! Super trots en een tikkeltje uitgeput kijken wij terug naar een prachtig, druk en veelzijdig jaar.

Als trotse eigenaar van Van Alkemare heb ik genoten van de bijzondere transacties die wij hebben mogen maken, van de verkoop van een kleine Friethoek tot transacties van ruim 2 miljoen. Ons bedrijf ontwikkelt zich ieder jaar door, ons netwerk groeit en we breken door op verschillende segmenten. Door ons hechte team, hard werken en vasthouden aan onze persoonlijke pijlers (transparantie, duidelijkheid en nuchter zaken doen) hebben we de afgelopen jaren een constante groei mogen maken. Slechts 4 jaar terug nog op een gemiddelde portefeuille van ca. 30 objecten draaien wij nu op een gemiddelde portefeuille van 90 horecabedrijven en panden. En nog belangrijker, het aantal transacties groeide tot circa 4 transacties per maand. En deze groei zet door!

2017 was ook het jaar dat ik ons pand aan de Mossel kon kopen en verbouwen. Een nieuwe comfortabele spreekkamer met bar : ) en een prachtige nieuw aangelegd terras aan het water voor zomerse besprekingen. Een heerlijke plek om te werken en onze relaties te ontvangen! Wie had dit 6 jaar geleden kunnen denken, toen ik het bedrijf van mijn vader overnam.

Met veel belangstelling kijk ik dan ook uit naar alles wat het aankomende jaar ons kantoor gaat brengen. Intern hebben wij ons in ieder geval voorgenomen om te genieten van ieder moment en alles wat op een leuke manier kan, op een leuke manier te doen. Dat is dan ook maar meteen mijn goede voornemen voor het aankomende jaar: Hard werken maar vooral ook met veel plezier en samen met ons hechte team van Van Alkemare verder bouwen aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij danken alle opdrachtgevers en relaties voor hun bijdrage aan het prachtige werk wat wij hebben mogen doen en wij wensen iedereen alvast fijne dagen en een gezond, gelukkig en zakelijk succesvol 2018!

Ik dank persoonlijk ook graag nog mijn vader voor de kansen die hij mij heeft gegeven en de bijdrage die hij nog iedere dag levert aan mijn - ons - bedrijf en ik dank mijn collega's voor hun onuitputbare inzet, flexibiliteit en betrokkenheid. We moesten er dit jaar hard aan trekken om het vele werk op te vangen maar we hebben het weer op een mooie manier samen gedragen. Bedankt!

Wij gaan even bijkomen dus ons kantoor is aankomende week gesloten. Vanaf 3 januari staan wij weer voor u klaar en er staan minimaal 5 nieuwe bedrijven klaar om online te gaan dus hou onze website in de gaten! Fijne feestdagen allemaal!

Voor spoedgevallen kunt u bellen met het nummer 0226-343220. 
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Gezocht horecalocatie in de Jordaan, Amsterdam

Horeca locaties gezocht! Van Alkemare Horecamakelaardij zoekt namens een ondernemer locaties te...

Gezocht horecalocatie rondom en in de Vrije Universiteit van Amsterdam (en meerdere locaties)

Horeca locaties gezocht! Van Alkemare Horecamakelaardij zoekt namens een ondernemer locaties...

Vernieuwde foto's Dorpsplein Petten

De herinrichting van het dorpsplein in Petten is in september 2015 gestart. Vandaag de dag ziet...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in