Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht: Grandcafé Van Bleiswijk Enkhuizen

Verkocht: Grandcafé Van Bleiswijk Enkhuizen Het is weer tijd voor een update en wij willen hierbij graag aandacht schenken aan de overdracht van Grandcafé Van Bleiswijk in Enkhuizen.

Van Alkemare heeft Van Bleiswijk eerder dit jaar in discrete verkoop gekregen, waarna deze afgelopen week is overgedragen aan Sander Moeskops. Sander heeft meerdere horecabedrijven gehad, waarbij meest recentelijk Cafetaria/lunchroom Wanaka in Sint Pancras.

Leuk "weetje" is dat directeur/makelaar van Van Alkemare Nick Zuurbier vanaf zijn 13e tot zijn 18e in Wanaka werkzaam is geweest, waaronder ca. een jaar voor Sander. U kunt zich voorstellen dat deze transactie dus ook voor Nick een extra bijzonder gevoel met zich mee bracht!

Paulo en Liane hebben hier jarenlang een prachtig bedrijf gerund en zijn toe aan iets nieuws. Wij danken Paulo en Liane voor de zeer prettige samenwerking en wensen hen heel veel succes met de verschillende nieuwe uitdagingen die op hun pad zullen komen! Sander wensen wij uiteraard het allerbeste en goede zaken in dit prachtige horecabedrijf!« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.