Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Verkocht: De Wereldbol in Amsterdam

Verkocht: De Wereldbol in Amsterdam Op 3 november jl. is restaurant De Wereldbol in Amsterdam (KNSM eiland) overgedragen van opdrachtgever Harm Bergmans aan de nieuwe eigenaresse Myranda van Leeuwen.

De Wereldbol was Harm zijn eerste eigen zaak en hij heeft hier sinds 2006 met hart en ziel een zeer persoonlijk, sfeervol en succesvol restaurant gedraaid. Afscheid nemen ging hem dan ook aan het hart, wat wij weer een mooi voorbeeld vinden van een jonge ambitieuze ondernemer met hart voor horeca! Myranda is naar onze mening de juiste partij om op dezelfde betrokken en persoonlijke manier de zaak voort te zetten.

Myranda zal het restaurant een biologisch en verantwoord tintje geven. De beste koffie en (losse) thee met of zonder iets lekkers, een gezonde lunch, een biologisch broodje, verse smoothies van groente/fruit uit het seizoen en een lekkere avondkaart inclusief mooie wijnen. Dat klinkt ons in ieder geval goed in de oren!

Wij danken Harm voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen, Harm en Myranda beiden voor de prettige samenwerking en wij wensen beiden goede zaken verder! Proost!« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.