Hart voor horeca

Hart voor horeca campagne

Tijdens Corona is de horeca enorm getroffen. Ook wij zien onze gewaardeerde relaties worstelen met enorme uitdagingen. De markt is in shock en negativiteit overheerst. Onze slogan is al jaren "hart voor horeca", maar hoe brengen wij dat nu echt ten uitvoering? Dit is het moment dat wij - naast onze reguliere werkzaamheden - hebben besloten onze beschikbare tijd, netwerk en kennis in te zetten voor het helpen van de horeca. Wij doen dit door het leggen van verbindingen en organiseren van evenementen en projecten (regionaal), ter ondersteuning van de horecaondernemers. Dit doen wij onder de overkoepelende naam: de "Hart voor horeca campagne".

Doelstelling
Het primaire lange termijn doel van deze campagne is: het vergroten van het succes van horecaondernemers

Op dit moment komt dit voornamelijk neer op het bieden van hulp aan horecaondernemers, om de Coronacrisis te overleven. Samen werken aan positiviteit, nieuwe kansen en oplossingen is de weg vooruit! Wij hopen daarna, in betere tijden, dit vast te kunnen houden en met mooie activiteiten blijvend het succes van horecaondernemers te vergroten. 

Concrete acties
Om het voorgaande doel te bereiken, zullen we in actie moeten komen. Hiervoor zullen wij eerst per regio in overleg gaan met de horecaondernemers uit ons netwerk, plaatselijke verenigingen (KHN, etc.), leveranciers en overige marktpartijen. Hieruit zal per regio een concreet stappenplan voortkomen. Bent u benieuwd wat wij aan het doen zijn bij u in de regio of wilt u samenwerken? Neemt u dan contact met ons op!

Onze activiteiten zijn gericht op:
 
 1. Verbetering van regionale marktomstandigheden en het verbinden van horecaondernemers en beleidsmakers in uw regio (gemeenten).
   
 2. Het bieden van praktische tools (inspiratiesessies, blogs, etc.)
   
 3. Het delen van onderlinge ervaringen en kennis tussen horecaondernemers, zodat niet iedereen hetzelfde wiel hoeft uit te vinden.
   
 4. Het delen van marktontwikkelingen en data, zodat vermoedens zoveel mogelijk worden omgezet in feiten.
   
 5. Het vergroten van de saamhorigheid en positiviteit onder horecaondernemers in uw regio.

Voorbeeld project
Een voorbeeld van een project dat is voortgekomen uit deze campagne is het Alkmaarse Kookboek, georganiseerd in samenwerking met Rotary Club Alkmaar Young Ambition. Een project waarin 55 horecabedrijven uit Alkmaar gezamenlijk gerechten bundelen in een prachtig kookboek. Uiteraard werden in dit boek ook de "natte" horecabedrijven (cafe's e.d.) vertegenwoordigd, bijvoorbeeld met een heerlijke gerecht voor bij de borrel of een signature cocktail. Van dit boek zijn inmiddels ca. 6.000 exemplaren verkocht, waarvan de gehele winst zal worden gedoneerd aan de deelnemende horecabedrijven. De te doneren opbrengst van dit project loopt in de tienduizenden euro's. En dan nog niet te vergeten de publiciteit en positiviteit die dit project de deelnemers en de horeca in het algemeen heeft opgeleverd.

Wij kunnen dit niet alleen
Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door binnen onze mogelijkheden tijd, energie en geld in deze campagne te steken. Maar wij kunnen dit niet alleen. Deze campagne is ook niet alleen van ons. Deze campagne is van iedereen die de horeca een warm hart toe draagt. Wij zoeken dan ook samenwerking met ondernemers, gemeenten, betrokken inwoners en verenigingen in de verschillende regio's. Bent u bereid over te gaan tot actie, om de horeca bij in de regio te ondersteunen? Neemt u dan nu contact met ons op!

Heeft u andere leuke ideeen of kunnen wij iets voor u betekenen? Laat ons weten waar u aan denkt en wellicht is dat de aanvang voor opnieuw een stukje positiviteit, voor de mensen die dat nu meer dan ooit verdienen.

Om deze campagne ook echt tot resultaten te brengen, zullen wij dit aankomende tijd in fases uitrollen in Noord Holland. Kunt u niet wachten tot wij bij u in de regio langskomen of zit u buiten Noord Holland en wilt u even sparren? Laat ons dit dan weten. Ook als wij niet direct zelf een actieve rol kunnen spelen, helpen wij u graag op weg waar wij kunnen.
 
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Gezocht: horeca beleggingspanden

GEZOCHT! We zijn namens een relatie (vastgoedbelegger) op zoek naar horeca...

Gezocht: bedrijfsruimte voor afhaal- en bezorgconcept

GEZOCHT! Voor een relatie zijn wij op zoek naar een bedrijfsruimte voor een afhaal- en...

Hoe staat het met de verkoopprijzen van horecabedrijven? Horecamakelaar tijdens Corona blog #3

Tja, wie had het ooit verwacht. De horeca wederom gesloten. Allereerst hierbij sterkte aan jullie...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.