Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Beheer

Volledig beheer

Vastgoedbeheer: "Voor u alleen rendement"

Voor u als vastgoedbelegger is het van belang dat u optimaal rendement maakt op uw investering. De juiste vastgoedbeheerder verbetert uw rendement en verlaagt uw risico's door aandacht te schenken aan uw belangen, portefeuille en huurders. Het is helaas niet vanzelfsprekend dat uw huurder zijn huur betaalt, er geen lekkages of andere storingen ontstaan en/of afspraken zonder moeite worden nagekomen. De taak van de vastgoedbeheerder is het dan ook om deze zaken voor u uit handen te nemen, zonder dat u de controle of het overzicht verliest. Sterker nog, wij verzorgen méér inzicht in uw portfeuille door duidelijke rapporten en administraties. Uw persoonlijke vastgoedbeheerder werkt in nauw overleg met u en stemt beslissingen en processen af op uw wensen. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf en zijn het gewend om op een persoonlijke manier en "op maat" te werk te gaan.
 
 • Ons werkgebied is geheel Noord Holland en wij zijn gespecialiseerd in het voeren van beheer voor kleine tot middelgrote particuliere beleggers (van 1 tot ca. 50 panden). 
   
 • Vanwege onze andere activiteiten in Van Alkemare horeca- en bedrijfsmakelaardij zijn wij, naast woonruimte en reguliere winkelruimten, gespecialiseerd in het beheer van horecapanden.
   
 • Wij werken met verschillende vaste specialisten zoals dakdekkers, aannemers, loodgieters etc. maar kunnen indien u dit wenst ook de werkzaamheden onderbrengen bij uw eigen vaste relaties.
   
 • Wij beschikken over een modern software systeem en kunnen u verregaande rapporten en overzichten verstrekken. 
   
 • Heeft u speciale wensen? Laat ons dit dan bij aanvang weten en wij nemen dit mee in een voorstel op maat.
   
 • Wij staan voor persoonlijk contact tussen uw eigen vastgoedbeheerder en u. U blijft op de hoogte van ontwikkelingen, bepaalt de beslissingsbevoegdheid van uw persoonlijke beheerder en de mate van overleg. Als u met ons werkt, weet u precies wie u vertegenwoordigen en hoe wij dit doen.
   
 • Wij zijn uw sparringspartner en voorzien u van alle informatie en adviezen om beslissingen gemakkelijker en beter te maken.
   
 • Wij zorgen dat afspraken met huurders en uw verdere belangen goed worden vastgelegd en nagekomen.

Het Volledig Beheer pakket van Van Alkemare Vastgoedbeheer biedt u een totaalpakket van diensten waarbij u alle werkzaamheden voor professionele exploitatie van vastgoed, van A tot Z uit handen worden genomen. Volledig Beheer bestaat uit een combinatie van de pakketten Administratief Beheer en Technisch Beheer en is beschikbaar voor een aantrekkelijk combinatie tarief.

De vergoeding voor Volledig Beheer bedraagt een percentage van de huuropbrengst exclusief servicekosten, exclusief btw.

Neemt u contact op voor meer informatie door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0226-343220, per email via info@vanalkemare.nl of klik hier voor ons contactformulier.

« Terug

Testimonials

 • J. Rijnaarts, particuliere belegger

  “Ik had al goede ervaringen met Van Alkemare in het verleden. Zij hadden een aantal huurbemiddelingen gedaan, waarbij ze uitblonken in stiptheid, snelheid, accuratesse, deskundigheid, betrouwbaarheid en een prettig contact. Ze doen wat ze beloven. Ik heb een erg goede ervaring met de correcte en prettige samenwerking.”
 • R. Jongejans, Particuliere belegger

  “Reeds een jaar of negen doe ik zaken met Van Alkemare. Na jaren te zijn vertegenwoordigt door Nico Zuurbier heeft zijn zoon Nick nu mijn onroerend goed in beheer. Deze overgang verliep vlekkeloos en vader en zoon zijn duidelijk uit hetzelfde hout gesneden. De moderne, accurate en doelgerichte aanpak van dit kantoor zorgen voor rust in mijn portefeuille. Deze vorm van persoonlijke aandacht heb ik in mijn carrière nog weinig mogen constateren.”
 • H. Steenhagen, Jahani BV

  “Gewoon goed beheer en aandacht voor onze wensen en belangen. Erg prettig om exact te weten wie onze belangen vertegenwoordigen door te werken met dit familiebedrijf. Goede communicatie over de stand van zaken binnen onze portefeuille, korte lijntjes en altijd bereikbaar voor overleg.”

Waarom

 • 1

  Duidelijkheid.

  “Uw beheerder stelt duidelijke regels en handhaaft deze. Afspraken worden schriftelijk overeengekomen. Duidelijkheid voorkomt discussies.”
 • 2

  Wet en regelgeving

  “Uw beheerder is goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en waarborgt uw belangen in elke situatie door vooruit te denken.”
 • 3

  Probleemoplossing

  “Uw beheerder neemt het contact over met uw huurders en neemt u alle werkzaamheden uit handen. U staat niet langer alleen in lastige discussies, uw beheerder neemt uw zaken waar en lost problemen voor u op.”
 • 4

  Rendement

  “Uit resultaten blijkt dat een goede verzorging van uw vastgoedportefeuille, bestaande uit een goede staat van onderhoud van uw vastgoed, professionele aandacht en een goede relatie met uw huurders, leidt tot optimaal rendement.”
Horeca ondernemers advies Horeca- & bedrijfsmakelaardij
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.