Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Horeca financieringen

Horeca financieringen & hypotheken

Van Alkemare Advies bemiddelt niet alleen bij de aan- en verkoop van onroerend goed en (horeca)bedrijven maar biedt ook diensten voor financieringen. Met name horeca financieringen en financieringen voor ondernemers zijn niet gemakkelijk af te sluiten en banken stellen hiervoor veel eisen. Om het financieringstraject efficiënt te laten verlopen en om het gewenste resultaat te bereiken ondersteunen wij u van A tot Z. Uiteraard komen hier diverse expertises bij kijken, hiervoor heeft Van Alkemare externe partners/specialisten aangetrokken die door middel van een intensieve samenwerking de krachten bundelen voor het verlenen van optimale begeleiding en advies, en dus het behalen van optimaal resultaat!

Neemt u contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten.

Bedrijfsfinancieringen & overname

Of het nu gaat om de financiering van een bedrijfsovername, de aankoop of verbouw van een bedrijfsruimte of om andere zaken, het is altijd verstandig met een specialist van gedachten te wisselen over hoe zoiets het beste gefinancierd kan worden. Onze organisatie van specialisten zorgt voor een goede voorbereiding en documentatie van uw financieringsaanvraag. Onze organisatie beoordeelt de haalbaarheid van de financiering van uw investeringsplannen.

Door dat in een vroegtijdig stadium te doen, kunt u zich tijd en geld besparen. Door zonodig bij te sturen verhoogt u bovendien de financierbaarheid van uw plannen. Daarmee zorgen wij ervoor dat u een zo goed mogelijke eerste indruk maakt op uw toekomstige financier. Onze organisatie kent bovendien de weg bij alle financieringsinstellingen en vergroot daarmee uw kans om in diverse situaties aan vreemd vermogen te komen.

Lease & groei

U heeft plannen voor de toekomst die u wilt realiseren. Hiervoor moet u investeren in kapitaalkrachtige middelen. Moeilijk te regelen? Zware lasten? Onze organisatie helpt u daarbij. Heeft u wel eens gedacht aan de optie om de bedrijfsmiddelen die onderdeel zijn van uw groeiplannen, te leasen? Hiermee creëert u financiële ruimte waar u het niet verwacht, maar ook fiscale voordelen en flexibiliteit, zodat u zich kunt richten op innovatie of groei. Kortom, genoeg redenen om eens op een andere manier naar uw financiële situatie te kijken. En door onze weldoordachte constructie heeft u binnen 6 jaar een gloednieuwe machine of bedrijfsauto. Afbetaald en wel.

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.