Hart voor horeca

Gerrit van Assendelftstraat 5

Heemskerk, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Cafetaria / Eetcafé in het centrum van Heemskerk

Omschrijving


Nu extra scherp te koop bij Van Alkemare: Een cafetaria/eetcafé in het centrum van Heemskerk! Momenteel wordt er niet bezorgd, maar hiervoor is de locatie wel zéér geschikt. Eventueel kan er in plaats van de combinatie cafetaria/eetcafe, ook gekozen worden voor een andere combinatie.

De cafetaria en het eetcafé
De riante horecaruimte is ca. 255 m2 en beschikt over een "achterom". De cafetaria bevindt zich bij binnenkomst aan de voorzijde van het pand. De cafetaria is in totaal ca. 103 m2 groot en beschikt over ca. 23 zitplaatsen in een ruime opstelling. Het terras aan de voorzijde behoort eveneens tot de cafetaria en biedt nog ca. 10 zitplaatsen. De cafetaria beschikt over een automatiek en een ruime bestelcounter met een nette koelvitrine. De cafetaria is uitgerust met diverse essentiële apparatuur zoals een hoogrendement bakwand en een Carpigiani ijsmachine.

Het geheel beschikt over een dames- en herentoilet met voorportaal. 

Via een tussendeur is vanuit de cafetaria het achtergelegen eetcafé te bereiken. Het eetcafé is ca. 95 m2 groot en beschikt over ca. 40 zitplaatsen, waarvan 12 aan de bar met tapinstallatie. Er is een grote biljarttafel en tv-scherm aanwezig. Het eetcafé beschikt tevens over een apart dames- en herentoilet met voorportaal.

Vanuit zowel het eetcafé als de cafetaria is de ruime bedrijfskeuken (ca. 35 m2) te bereiken. De keuken biedt veel werkruimte en is voorzien van diverse apparatuur en een koelcel. Alle inventaris is eigendom en behoort tot het verkochte.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een aparte opslag-/magazijnruimte met grote vriescel en aparte leveranciersingang. Dit maakt bezorging via de achterzijde zeer goed mogelijk.

Bovenwoning 
De bovenwoning heeft een separate opgang. Het betreft een zeer ruime woning met een groot dakterras. Naast een ruime keuken en woonkamer beschikt de woning over 4 slaapkamers en een badkamer. De woning is onderverhuurd en de huuropbrengst bedraagt ca. € 2.500,- per maand. Zelf bewoning is op termijn wellicht mogelijk.

Locatie
De cafetaria ligt in het gezellige centrum Heemskerk nabij diverse winkels en andere horecagelegenheden. Op ca. 1,5 km afstand ligt het NS-station en de afrit naar de snelweg. 

In de omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid (blauwe zone), waaronder direct voor de deur.

Bestemming
De bestemming op deze locatie is enkelbestemming Centrum-1. Neem contact op met de gemeente Heemskerk voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden
De onderneming is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur. Koper diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Heemskerk valt. 

Details
- Vraagprijs G/I: € 49.500,- 
- Huurprijs: totaal ca. € 5.900,- per maand waarbij de bovenwoning wordt onderverhuurd voor € 2.500,- vrij van btw per maand. Hierdoor is de huurlast voor enkel de bedrijfsruimte € 2.800,- per maand excl. BTW.
- Aanvaarding: In overleg

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
Eetcafé,  Snackbar
Vraagprijs onderneming € 49.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.800,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 255 m2
Adres Gerrit van Assendelftstraat 5
Postcode 1961 NH
Plaats Heemskerk
Objectcode 862
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Automaten verplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Brouwerij verplichtingen Nee
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.