Hart voor horeca

Gildenplein 13

Heemskerk, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Moderne cafetaria met de franchiseformule Kwalitaria in een levendige wijk in Heemskerk!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Moderne cafetaria met de franchiseformule Kwalitaria in een levendige wijk in Heemskerk!

De cafetaria
Welkom in deze uitstekend verzorgde cafetaria in Heemskerk! Geheel instapklaar, want in 2019 is de cafetaria geheel vernieuwd en omgetoverd tot een zeer nette en moderne cafetaria. De inventaris is van uitstekende kwaliteit en er is diverse hoogwaardige apparatuur aanwezig. De cafetaria is onderdeel van de Kwalitaria franchise formule.

's Zomers wordt er voor het pand een groot terras uitgestald met zo'n 32 zitplaatsen. Binnen zijn er in verschillende opstellingen ongeveer 52 zitplaatsen aanwezig. Voorin is er een gastentoilet. 

Bestellingen kunnen gasten zelf opnemen bij de digitale bestelzuil of aan de balie. De balie beschikt over verschillende vitrines waarin het assortiment wordt gepresenteerd. Achter de balie is bereidingsruimte met o.a. een hoog rendement bakwand en Carpigiani ijsmachine.

Achterin het pand bevindt zich nog een aparte (voorbereidings)keuken met een koel- en vriescel en leveranciersingang. Hier bevindt zich tevens de trap naar de 1e verdieping, waar een opslagruimte is en een kantoorruimte.

Locatie
De cafetaria ligt aan een plein in een levendige woonwijk in Heemskerk. Het plein vormt het centrum van de wijk met diverse voorzieningen zoals een supermarkt, drogisterij en horeca-voorzieningen. Parkeren kan gratis in de omgeving.

Openingstijden
Op dit moment is de cafetaria geopend op dinsdag t/m donderdag van 16:00-21:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12:00-21:00 uur en op zondag van 13:00-21:00 uur. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.

Kwalitaria franchise
Bij overname van de cafetaria geldt een franchise-verplichting met overname van het concept van Kwalitaria. Kwalitaria staat voor bijzonder lekker producten, de juiste prijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils en verantwoord ondernemen. Kwalitaria is de meest innoverende formule in de branche. Verder kunt u als ondernemer ondersteuning krijgen bij het ondernemen denkt u bijvoorbeeld aan de inwerkperiode maar ook hulp bij de juiste marketing activiteiten.

Details
 • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 169.500,-
 • Huurprijs: € 2.516,70 per maand excl. BTW
 • Voorschot servicekosten: € 205,- per maand excl. BTW
 • Promotiekosten: € 35,- per maand excl. BTW
 • Franchiseverplichting van toepassing. Vraag naar de voorwaarden.
 • Aanvaarding: in overleg
 • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 174 m2

Details


Type Cafetaria
Vraagprijs onderneming € 169.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.516,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 174 m2
Adres Gildenplein 13
Postcode 1967 KL
Plaats Heemskerk
Objectcode 1646
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

 • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
 • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
 • Zoekprofielen aanmaken
 • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.