Hart voor horeca

Langestraat 103

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Horecaonderneming inclusief woonruimte te koop/huur op fantastische locatie in Alkmaar!

Omschrijving


Horecaonderneming inclusief woonruimte te koop/huur op fantastische locatie in Alkmaar! Het betreft de huur van het volledige pand aan Langestraat 103, met de horeca onderneming (lunchroom) op de begane grond, opslag-/personeelsruimte en gedeeltelijke woonruimte op de 1e verdieping en een volledige woonruimte op de 2e verdieping.

De lunchroom
De lunchroom aan de Langestraat bevindt zich op een absolute A-locatie in de drukbezochte hoofdwinkelstraat van Alkmaar. De lunchroom is een zeer geliefde locatie onder het winkelende publiek. De gasten kunnen plaatsnemen op één van de ca. 54 comfortabele zitplaatsen in de sfeervolle lunchroom óf op het voorgelegen terras met ca. 12 zitplaatsen.

Direct bij binnenkomst bevindt zich een ruime bestel- en afhaalbalie, met daarachter de voorbereidingskeuken. De keuken is voorzien van diverse hoogwaardige apparatuur voor bereiding van de verse producten. In het midden van de zaak is een kleine spoelkeuken aanwezig en een gastentoilet met voorportaal. De lunchroom valt onder een succesvolle landelijke franchise formule. Overname van de franchise formule is optioneel en geen verplichting.

1e en 2e verdieping
De 1e verdieping van het pand is momenteel in gebruik van de lunchroom als personeelsruimte en opslagruimte, voorzien van diverse koel- en vriescellen. De huidige personeelsruimte is echter ook geschikt voor gebruik als woonruimte, bijvoorbeeld als woonkamer (zoals bij de vorige huurder). Tevens is er op de 1e verdieping een badkamer aanwezig én bevindt zich aan de achterzijde een zonnig dakterras. Op de 2e verdieping is een woonruimte gerealiseerd inclusief keuken, twee slaapkamers en een woonkamer. Dit pand biedt u de zeer aantrekkelijke mogelijkheid om te ondernemen én werken onder één dak, middenin het centrum van Alkmaar! Naast eigen bewoning is de bovenverdieping ook geschikt voor onderverhuur.

Locatie/Ligging 
De lunchroom bevindt zich op een A-locatie in de drukste autovrije winkelstraat van de stad, nabij de welbekende Grote Kerk en het monumentale stadhuis. 

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, maandag van 12.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 18:00 uur. Uiteraard kan koper zelfs diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

Samenvatting
- Vraagprijs G/I: € 39.500,-
- Huurprijs: € 3.538,76 excl. btw per maand
- Overname: in overleg
- De franchise formule mag worden overgenomen maar dat is geen verplichting


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 39.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 3.538,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 205 m2
Adres Langestraat 103
Postcode 1811 JE
Plaats Alkmaar
Objectcode 1385
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Type horeca Lunchroom
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.