Hart voor horeca

Verkocht

Wilhelminalaan 11

Bergen, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Sfeervol hotel met 24 kamers, gelegen dichtbij het centrum van Bergen!

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT door Van Alkemare: Sfeervol hotel met 24 kamers, gelegen dichtbij het centrum van Bergen, bos, duinen en strand!

Hotel
Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw. Het terras bevindt zich tussen deze twee gebouwen. Bovendien beschikt het hotel over een ruime keuken en een restaurant met bar. Het gebouw heeft geen lift. De totale oppervlakte van het hotel is ca. 669 m2.

Kamers
Het hotel beschikt over 24 kamers. Alle kamers zijn recentelijk gerenoveerd. Dit zijn diverse kamers, variërend in grootte en luxe, allen voorzien van moderne faciliteiten zoals Wi-Fi, televisie en eigen badkamer. De meerderheid van de kamers bestaat uit tweepersoonskamers. 

Er is ook een grote slaapzaal aanwezig. Deze ruimte is geschikt voor zowel groepen als gezinnen. De zaal kan wellicht ook omgebouwd worden naar meerdere kleinere kamers, rekening houdende met vergunning en brandveiligheid.

Restaurant
Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant met een langwerpige buffetkast. Verder is er een gezellige lounge met open haard en een prominente bar. Er is plek voor ca. 65 gasten.

Keuken
Er is een ruime keuken aanwezig, voorzien van alle benodigde apparatuur. In de keuken bevindt zich tevens de ingang naar de kelder, waar ruimte is om voorraad op te slaan.

Terras
Tussen het hoofdgebouw en het bijgebouw bevindt zich het terras. Dit terras is voorzien van voldoende zitplaatsen. Er is plek voor ca. 40 gasten. Ondanks dat het terras zich tussen twee gebouwen bevindt, is er op het midden van de dag voldoende zonlicht.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende ruimte beschikbaar om uw auto aan de voorkant van het hotel te parkeren. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op gemeentegrond.

Locatie & omgeving
Het hotel bevindt zich aan de Wilhelminalaan 11 in een rustige omgeving, op loopafstand van het centrum van Bergen. Daarnaast stappen de gasten vanuit het hotel zo het Bergerbos in om daar te kunnen genieten van de mooie natuur. Dit maakt Hotel Zee-Bergen een ideale uitvalsbasis voor gasten die willen genieten van zowel de natuur als het gezellige centrum van Bergen.

In de omgeving van het hotel kunnen gasten heerlijk fietsen door de duinen, en aangrenzend genieten van het strand. Deze omgeving biedt ook mogelijkheden voor leuke uitstapjes en activiteiten. Bovendien ligt het hotel op korte afstand van de stad Alkmaar.

Details
- Huurprijs onroerend goed: € 169.000,- excl. 
btw p/jaar
- Vraagprijs onderneming: € 175.000,- 
- Totale oppervlakte hotel: ca. 669 m2
- Totale oppervlakte hoofdgebouw: ca. 503 m2
- Totale oppervlakte bijgebouw: ca. 166 m2
- Overname: in overleg

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Hotel
Alternatief gebruik
Restaurant
Status Verkocht
Adres Wilhelminalaan 11
Postcode 1861 LR
Plaats Bergen
Objectcode 1706
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Klik op de knop om akkoord te gaan. Je kunt je keuze later wijzigen.