Hart voor horeca

Hekelstraat 31

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Biologisch restaurant met Boutique hotel in historisch centrum Alkmaar!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Populair biologisch restaurant met boutique hotel (vier kamers) in het historisch centrum van Alkmaar! Het aantal kamers is nog uit te breiden!

Het restaurant
Er zijn binnen ca. 70 zitplaatsen en buiten op het terras ca. 12 zitplaatsen. De gehele inrichting van het restaurant ademt een huiselijke en intieme jaren 60/70 vintagesfeer uit. Er zijn leuke bordspellen en een kinderspeelhoekje. Men raakt hier niet snel uitgekeken en alles wat te zien is, is ook te koop. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De producten die worden gebruikt zijn uitsluitend biologisch, 100% vegetarisch en alles is ook vegan en glutenvrij verkrijgbaar.

Gasten komen hier echt om te relaxen, zich thuis te voelen en te ontladen. Er heerst hier echt enorme samenhorigheid met veel betrokkenheid (ook online) van de vele terugkerende gasten. Een soort community van gelijkgestemden.

Naast de gewone kaart, zijn er ook diverse arrangementen, feesten en partijen mogelijk. Ook in combinatie met overnachting. Voor elk teamuitje, feestje, vergadering of ander idee kan een passend arrangement gemaakt worden. Er is op de 1e verdieping ook een bijeenkomst ruimte genaamd de vintage pinkroom, voor maximaal 12 personen. 

Openingstijden restaurant
Dagelijks geopend vanaf 8.30 tot 22.00 uur (maandag t/m woensdag tot 17.00 uur). Uiteraard is koper vrij zelf diens openingstijden te bepalen, mits dit valt binnen de toegestane openingsuren van de gemeente Alkmaar.

Reden van verkoop
De verkoop wordt ingezet omdat het bedrijf te groot wordt voor verkoper alleen. Om die reden staat verkoper ook open voor een samenwerking met een ondernemer of investeerder.  

Boutique hotel
Er zijn 4 verschillende appartementen / kamers met ieder hun eigen karakter, sfeefvol en comfortabel met een eigen zithoek met eettafel, keuken en badkamer. Alle kamers zijn verder voorzien van gratis wifi, nostalgische spelletjes, biologische koffie & thee, handdoeken, beddengoed, shampoo en badproducten. Alle gasten hebben de mogelijkheid om te wassen, drogen en te strijken. Er is een bagageopslagruimte en de mogelijkheid om fietsen te stallen. 

Vintage Green Room (begane grond)
Dit nette appartement op de begane grond beschikt over een tuin en ligt verscholen in de achtertuin van het restaurant. Deze kamer is geschikt voor mensen die geen trap op willen of kunnen. De ingang bevindt zich aan de Sint Jacobstraat. De groene kamer is een 5pers appartement met 2 luxe twee-persoonsbedden, 1 eenpersoonsbed, zitruimte in de tuin, keuken met kookplaat, koelkast en oven, smart tv, badkamer met douche en toilet.

Vintage Purple Room (1e verdieping)
De vintage paarse kamer heeft 2 tweepersoons-bedden en 1 eenpersoonsbed. Badkamer met ligbad. Groot balkon, smart tv en eigen keuken.

Vintage Blue Room (1e verdieping)
De blauwe kamer is een 4pers appartement met een luxe tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden, groot dakterras met fantastisch uitzicht, keuken met vaatwasser, kookplaat en oven, minikoelkast, smart tv, badkamer met bad, douche en toilet.

Vintage Orange Room (2e verdieping)
De oranje kamer is een 3pers appartement met een luxe tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed, keuken met vaatwasser, kookplaat en oven,
minikoelkast, smart tv, badkamer met douche.

Locatie
Het geheel is gelegen in het historische centrum van Alkmaar. In de smalle, karakteristieke straatjes vind je tegenwoordig enkele bijzondere en gespecialiseerde winkeltjes en horecazaken. Dit gedeelte heet de Oude Stad en dit trekt jaarlijks vele toeristen.

Details
- Vraagprijs G/I: € 385.000,-
- Huur onroerend goed € 6.087,48 excl. btw per maand (het gaat om meerdere panden van twee verschillende eigenaren)
- Omzetindicatie: € 610.000,- excl. btw per jaar
- De koop van het onroerend goed is bespreekbaar bij overname van de exploitatie, tegen nader overeen te komen voorwaarden

Details


Type Hotel
Alternatief gebruik
Bed & Breakfast,  Restaurant
Vraagprijs onderneming € 385.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 6.087,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 570 m2
Adres Hekelstraat 31
Postcode 1811BL
Plaats Alkmaar
Objectcode 1746
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Klik op de knop om akkoord te gaan. Je kunt je keuze later wijzigen.