Verkocht

Strand Zuiderbad 80

Wijk aan Zee, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Strandpaviljoen in een populaire kustplaats in Noord-Holland!

Verkocht

Omschrijving


Verkocht door Van Alkemare: Gezellig strandpaviljoen op toplocatie bij strandopgang in Wijk aan Zee!

Het strandpaviljoen
Dit fraaie strandpaviljoen ademt een relaxte en ongedwongen sfeer en is de ideale plek om even tot rust te komen op het strand van Wijk aan Zee. Pal bij de hoofdopgang van het strand strijk je hier na een wandeling heerlijk neer voor een warme kop koffie of spendeer je op een zomerse dag zo wat uurtjes op het zonnige terras. 

Op het terras zijn er ca. 120 zitplaatsen en binnen kunnen ca. 100 gasten plaatsnemen. Het paviljoen is stijlvol ingericht met warme kleurtinten, houtmaterialen en mooie decoratie. De bar is voorzien van mooie visgraattegels.

Het huidige concept is selfservice: bestellen doen klanten zelf, maar het eten wordt wel uitgeserveerd. De gerechten worden bereid in de nette bedrijfskeuken, welke van alle gemakken en grotendeels nagenoeg nieuwe apparatuur is

voorzien. Het paviljoen beschikt tevens over een apart snackbar gedeelte, inclusief bijbehorende apparatuur zoals een bakwand en ijsmachine. Op zomerse dagen draait de snackbar hoge omzet.

Locatie/ligging
Het strandpaviljoen heeft een ideale ligging bij de hoofdstrandopgang van Wijk aan Zee. Parkeren kan op de nabijgelegen parkeerplaats.

Openingstijden
Het paviljoen is seizoensgebonden en wordt ieder jaar rond 1 maart opgebouwd en rond 31 oktober weer afgebouwd. Gedurende die periode zijn de openingstijden als volgt: maandag en dinsdag gesloten, woensdag en donderdag van 10:00-17:00 uur en vrijdag t/m zondag van 10:00-20:00 uur. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Strandpaviljoen
Status Verkocht
Adres Strand Zuiderbad 80
Postcode 1949BA
Plaats Wijk aan Zee
Objectcode 1665
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!