Hart voor horeca

Bijlestaal 64

Broek op Langedijk, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Evenementencentrum in Broek op Langedijk!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Evenementencentrum in Broek op Langedijk!

Dit evenementencentrum biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder een lounge, bowlingbaan, gamehal, Oud-Hollandse spellen, twee schietbanen en meerdere restaurant concepten.

Activiteiten
Bij binnenkomst aan uw rechterhand is de gamehal te vinden, waar gasten zich kunnen wagen aan diverse moderne spellen. Aangrenzend aan de lounge bevindt zich de bowlingbaan. De schietbaan beneden is bedoelt voor het boogschieten, terwijl op de schietbaan boven het mogelijk is om met een luchtbuks te schieten. Daarnaast is er de mogelijkheid om Oud-Hollandse spellen te spelen.

Horeca
De Geus Events beschikt over verschillende horecagelegenheden, waaronder een lounge, restaurant, bar en een pannenkoekenrestaurant.

Lounge
Bij binnenkomst lopen mensen direct de lounge in, waar gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje voor of na het deelnemen aan een van de activiteiten op deze prachtige locatie.

Restaurant
Op de tweede verdieping vindt u het restaurant. Dit restaurant biedt ongeveer 90 zitplaatsen en heeft een panoramisch uitzicht over de gehele hal. Achterin bevindt zich een goed uitgeruste bar. Als u langs de bar loopt, komt u bij een pannenkoekenrestaurant.

Grote zaal
Helemaal bovenin het pand bevindt zich een grote zaal, die onder andere geschikt is voor feesten, vergaderingen en andere evenementen. De zaal kan worden aangepast aan de specifieke wensen van uw evenement. 

Kantoor & opslag
Op de eerste verdieping is er ook kantoorruimte beschikbaar. Er is hier ruimte voor zo'n 10 bureaus. Onder de begane grond bevindt zich een was- en opslagruimte, die ook tot het geheel behoren. Deze ruimtes zijn bereikbaar via de trap achter de lounge.

Parkeergelegenheid
De Geus Events beschikt over ruime parkeermogelijkheden voor bezoekers. Er is een groot parkeerterrein aanwezig direct bij de locatie, waar voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor zowel auto's als bussen. Dit is bijzonder handig voor grote groepen en maakt de locatie goed toegankelijk voor bezoekers van buitenaf.

Locatie
De Geus Events in Broek op Langedijk ligt gunstig ten opzichte van enkele grote steden in Noord-Holland, waaronder Heerhugowaard en Alkmaar. Dit maakt de locatie niet alleen aantrekkelijk vanwege de landelijke rust, maar ook vanwege de goede bereikbaarheid vanuit stedelijke gebieden.

Omgeving
Broek op Langedijk ligt in de buurt van het recreatiegebied Geestmerambacht, een populaire plek voor natuur- en recreatieliefhebbers. Het gebied is omringd door waterwegen en groene landschappen, wat bijdraagt aan een ontspannen en natuurlijke ambiance. Dit maakt De Geus Events niet alleen een geschikte plek voor actieve en sportieve evenementen, maar ook voor rustgevende en informele bijeenkomsten.

Details
- Vraagprijs onderneming: € 295.000,- G/I
- Huurprijs pand: € 5.416,67 excl. btw per maand. Deze huurprijs betreft een ingroeihuur welke loopt tot en met 31 maart 2025. Daarna zal deze (via nader overeen te komen stappen) oplopen tot een huurprijs van € 8.300,- excl. btw per maand.
- Activiteiten: Bowlingbaan, schietbaan, gamehal en Oud-Hollandse spellen
- Totaal aantal zitplaatsen binnen: Ca. 200

Details


Type Partycentrum
Alternatief gebruik
Bedrijfshal,  Restaurant
Vraagprijs onderneming € 295.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 5.417,- Ingroeihuur
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 2200 m2
Adres Bijlestaal 64
Postcode 1721 PW
Plaats Broek op Langedijk
Objectcode 1643
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Klik op de knop om akkoord te gaan. Je kunt je keuze later wijzigen.