Hart voor horeca

Europaboulevard 59

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Bezorg- & afhaalrestaurant behorende bij succesvolle landelijke franchise-formule in winkelcentrum 'de Mare' in Alkmaar!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Bezorg- & afhaalrestaurant behorende bij succesvolle landelijke franchise-formule in winkelcentrum 'de Mare' in Alkmaar!

Het bezorg- & afhaalrestaurant
Dit bezorg- en afhaalrestaurant heeft een moderne en verzorgde uitstraling, waarbij het direct opvalt dat de volledige inventaris in zeer goede (nieuwstaat) verkeerd. Eind 2021 hebben huidige eigenaren goed geïnvesteerd in de zaak en alles nieuw geïnstalleerd. Hierdoor ziet de bedrijfsruimte er nog steeds tot in de puntjes verzorgd uit.

Voorin het restaurant bevindt zich het ruim opgezette afhaalgedeelte met een balie met kassasysteem. Er zijn enkele zitplaatsen gecreëerd waar gasten kunnen wachten op hun bestelling.

Het restaurant is voorzien van een professionele open productiekeuken met goed doordachte routing, die van alle gemakken is voorzien. 

Wanneer u doorloopt naar de achterkant van de bedrijfsruimte vindt u hier de koel- en vriescel. Via een hal, waar d.m.v. stellages extra opslagruimte is gecreëerd, is de riante personeelsruimte van ca. 33 m2 te bereiken. Tot slot is er nog een aparte ruimte aanwezig waar momenteel de bezorgscooters en fietsen worden gestald en een personeelstoilet aanwezig is. Hier is ook een leveranciersingang die vanaf de achtergelegen parkeerplaats te bereiken is (van waaruit tevens de bezorgers vertrekken).

De bezorgfietsen zijn geen eigendom en behoren dus niet tot het verkochte. De bezorgscooters zijn in overleg ter overname (niet inbegrepen in de vraagprijs).

De Beren franchise-formule
De Beren is een succesvolle franchiseformule met ruim 50 restaurants en meer dan 30 bezorg-restaurants verspreidt door heel Nederland. De Beren biedt voor ieder wat wils met een gevarieerde menukaart, van burgers tot saté-, grill- en visgerechten. Overname van de franchise-formule van de Beren is verplicht bij overname van deze locatie.

Locatie/ligging
Het bezorg- en afhaalrestaurant is gevestigd in winkelcentrum 'de Mare' in Alkmaar. Dit winkelcentrum heeft een verscheidenheid aan winkels, van boekenwinkels tot drogisterijen, supermarkten, kledingwinkels en speciaalzaken. Daarnaast zijn er ook enkele horecavoorzieningen en supermarkten in het winkelcentrum gevestigd. Iedere vrijdagavond is het koopavond en iedere woensdagmiddag is er markt. Rondom het winkelcentrum zijn meerdere (gratis) parkeerplaatsen en er is een overdekte parkeergarage.

Openingstijden
Op dit moment is het bezorg- en afhaalrestaurant geopend van maandag t/m donderdag van 16:00-21:00 uur en van vrijdag t/m zondag van 16:00-21:30 uur. In overleg met de franchise kan het restaurant de openingstijden verruimen, zolang dit ook binnen de maximale openingstijden van gemeente Alkmaar valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Centrum. Neem contact op met gemeente Alkmaar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
  • Vraagprijs G/I: nader overeen te komen
  • Huurprijs: € 3.196,75 per maand excl. BTW
  • Overname: in overleg
  • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 176 m2

Details


Type Afhaal/bezorging
Vraagprijs onderneming N.O.T.K.
Huurprijs pand € 3.196,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 176 m2
Adres Europaboulevard 59
Postcode 1825RB
Plaats Alkmaar
Objectcode 1590
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.