Hart voor horeca

Dokter Wiardi Beckmanlaan 8

Egmond aan Zee, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Prachtig restaurant op fantastische locatie aan de duinrand in Egmond aan Zee!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Prachtig restaurant op fantastische locatie aan de duinrand in Egmond aan Zee!

Het restaurant
Dit fraaie restaurant is een echte eyecatcher! Het prachtige vrijstaande pand is gevestigd op een groot perceel in een duinrijke omgeving aan één van de toegangswegen richting het strand van Egmond. Het restaurant heeft een totale oppervlake van maar liefst 342 m2, op de volledige begane grond. Bovendien bevindt zich aan de voorzijde een zeer groot en zonnig terras (op het zuiden) met ca. 90 zitplaatsen. Hier bevindt zich ook de entree van het restaurant.

Wanneer je het restaurant binnenstapt ervaar je direct de warme en verwelkomende ambiance. Het restaurant is smaakvol ingericht met gebruik van natuurlijke (hout) materialen, frisse kleuren en sfeervolle verlichting. In totaal zijn er in een ruime opstelling 90 zitplaatsen aanwezig. Aan de linkerzijde is in de uitgebouwde serre een kinderhoek gecreëerd.

Vanaf de hoge zitplaatsen achterin het restaurant worden de gerechten vers voor de neus van de gasten bereid in de open keuken. De ruime, volledig uitgeruste keuken (ca. 82) beschikt over veel werkruimte, een koelcel en een spoelkeuken. Achter de keuken bevindt zich de opslagruimte, personeelsruimte en een koel- en vriescel. 

Het restaurant is voorzien van diverse hoogwaardige apparatuur, zoals een Big Green Egg, een Rational combisteamer, Winterhalter vaatwasmachine, wijnklimaatkoelkasten, een koffiemachine en Gulpener tapinstallaties. 

Achterin het restaurant bevindt zich de garderobe en gastentoiletten met voorportaal en een invalidetoilet. 

De midgetgolfbaan met 18 holes aan de achterzijde van het pand behoort tevens tot het verkochte en wordt al jarenlang zeer succesvol geëxploiteerd door de huidige ondernemers. 

Aan de voorkant van het pand is een eigen parkeerplaats aanwezig met ca. 20 parkeerplaatsen.

Ligging/locatie
Het restaurant is gelegen aan één van de toegangs-wegen richting het strand van Egmond aan Zee in een duinrijke omgeving. In de omgeving zijn diverse recreatiewoningen en hotels aanwezig dat veel binnen- en buitenlandse toeristen trekt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Horeca met horecacategorie t/m 2. Neem contact op met gemeente Bergen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden
Op dit moment is het restaurant geopend van woensdag t/m vrijdag van 12:00-22:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00-22:00 uur. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Bergen valt.

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 350.000,-
- Huurprijs: op aanvraag
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 342 m2
- Overname: in overleg

Details


Type Restaurant
Vraagprijs onderneming € 350.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 342 m2
Adres Dokter Wiardi Beckmanlaan 8
Postcode 1931 BW
Plaats Egmond aan Zee
Objectcode 1576
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed, Uitstekend
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.