Hart voor horeca

Dam 2

Zaandam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Huur: Horecapand van 854 m2 in het centrum van Zaandam!

Omschrijving


Te huur bij Van Alkemare: Horecapand van 854 m2 met terrassen in het centrum van Zaandam! 

Het horecapand
Het karakteristieke pand aan de Zaanse gracht valt direct op wanneer u het centrum van Zaandam binnenkomt. Het riante pand van maar liefst 854 m2 bestaat uit vier bouwlagen, bestaande uit een souterrain, begane grond, eerste verdieping en een tweede verdieping (entresol). Alle lagen zijn bereikbaar via een trap en een lift. Het pand zal casco plus worden opgeleverd. Nog aanwezige bedrijfsinventaris (o.a. koel- en vriescel, keukeninrichting en meer) is te koop tegen nader overeen te komen prijs.

Terras
Het betreft een mooie locatie aan de sluis en het geheel beschikt aan de voor- en zijkant van het pand over ruime terrasmogelijkheden.

Exploitatiemogelijkheden
Het geheel is geschikt voor verschillende formules, zoals restaurant, grandcafe, feesten & partijen, etc. Het geheel werd voorheen geëxploiteerd als restaurant met zalen en er waren in totaal 255 zitplaatsen aanwezig op de begane grond, 1e verdieping en entresol op de 2e verdieping.

De verdiepingen beschikken over hoge plafonds en grote raampartijen, wat een licht en ruimtelijk gevoel geeft. De zitruimtes op de begane grond en 1e verdieping beschikken beiden over een afzonderlijke keuken en aansluitingen voor een bar.

Dankzij deze voorzieningen is het mogelijk de twee verdiepingen los van elkaar te exploiteren met twee verschillende concepten. Zo leent de bovenverdieping zich bijvoorbeeld ook uitstekend voor het organiseren van feesten en partijen.

Het souterrain is in twee delen opgesplitst: het achterste deel fungeert als opslag en voorbereidingskeuken en het voorste gedeelte fungeert als garderobe en toiletten. Het pand beschikt over een lift, waardoor het geheel ook toegankelijk is voor mindervaliden.

Locatie/ligging
Het pand is gelegen midden in het centrum van Zaandam op loopafstand van NS-station, waarbij u vanuit Amsterdam CS binnen een kwartier in het centrum van Zaandam zit. 

Diverse uitvalswegen
zijn op korte afstand, kortom het centrum van Zaandam is goed bereikbaar of u nu met de auto of het openbaar vervoer reist. De A7, A8 of A10 zijn zeer dichtbij. In de zomer zijn er zelfs veerdiensten die u over het water vanaf meerdere opstapplaatsen vanuit Amsterdam CS naar Zaandam brengen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig o.a. onder het Zaantheater of bij een Qpark parkeergarage.

Openingstijden
Momenteel is het restaurant gesloten. Voor de sluiting hanteerde de exploitant de volgende openingstijden: 7 dagen per week geopend, op maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 00:00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 00.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de gemeente Zaanstad valt.

Details
  • Huurprijs : € 8.645,14 excl. btw per maand.
  • Overname van de reeds aanwezige bedrijfsinventaris is tegen nader overeen te komen prijs mogelijk. Overname is niet verplicht.
  • Bedrijfsoppervlak:  ca. 854 m2
  • Overnamedatum:  in overleg, per direct mogelijk.

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
Grandcafé,  Lunchroom,  Restaurant,  Zalencentrum
Vraagprijs onderneming N.O.T.K.
Huurprijs pand € 8.645,- p/mnd excl. btw
Status Te Huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 854 m2
Adres Dam 2
Postcode 1506 BD
Plaats Zaandam
Objectcode 1709
Provincie Noord-Holland
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.