Hart voor horeca

De Crimpen 2

Akersloot, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Zeer succesvol restaurant in riant pand met bovenwoning in Akersloot!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Zeer succesvol restaurant in een riant pand met bovenwoning in Akersloot!

Het restaurant
Het restaurant is gevestigd in een riant vrijstaand pand in het Noord-Hollandse dorp Akersloot. In 2017 is het restaurant volledig vernieuwd en voorzien van een chique en warme inrichting. Direct bij de entree aan de voorzijde bevindt zich de garderobe en gastentoiletten. Het zitgedeelte is ruim opgesteld en beschikt in huidige opstelling over ca. 48 zitplaatsen, waar gasten in een intieme setting kunnen genieten van een culinaire avond uit. De huidige onderneming is hier al maar liefst ca. 40 jaar succesvol gevestigd en staat op de 6e plaats van Chinese specialiteiten restaurants van Nederland.

Naast dineren op locatie biedt het restaurant ook de mogelijkheid tot het afhalen van bestellingen,  waarvoor een separate ingang aan de zijkant van het pand aanwezig is. Bestellingen kunnen worden afgehaald aan de bar achterin het restaurant, welke tevens middels een deur met doorgeefluik verbonden is met de bedrijfskeuken. De riante bedrijfskeuken (ca. 34 m2) beschikt over diverse hoogwaardige apparatuur. Tevens is er een opslagruimte aanwezig met een separate koel- en vriescel en een buitenruimte, tevens fungerend als opslagplaats.

De huidige eigenaar heeft geen terras, maar dit is desgewenst voor koper wel te realiseren.

Bovenwoning
Op de 1e verdieping van het pand bevindt zich een grote bovenwoning, welke momenteel door de huidige eigenaar in gebruik is als opslagruimte. De woonruimte beschikt over drie slaapkamers, een badkamer en een toilet.

Locatie/ligging
Het restaurant bevindt zich in de groene omgeving van Akersloot, nabij de haven van het Alkmaardermeer. Het restaurant bevindt zich nabij de doorgaande verkeersweg die door het dorp loopt en is goed bereikbaar, met ruim voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.

Openingstijden
Het restaurant is momenteel geopend van woensdag t/m zondag van 16:30-22:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt bestemming 'Gemengd' met horecacategorie 1 en 2 (o.a. restaurant, café, lunchroom, cafetaria). Neem contact op met de gemeente voor meer informatie.

Details
 • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 139.500,-
 • Huurprijs onroerend goed: € 3.200,- per maand excl. BTW
 • De huurder heeft het eerste recht op koop indien besloten wordt het pand te gaan verkopen
 • Aanvaarding: in overleg
 • Totale oppervlakte: ca. 250 m2
 • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 165 m2
 • Totale woonoppervlakte: ca. 84 m2

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 139.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 3.200,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 165 m2
Adres De Crimpen 2
Postcode 1921 BW
Plaats Akersloot
Objectcode 1513
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Brouwerij verplichtingen Nee
Terrasvergunning Terras mogelijk, momenteel niet in gebruik

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

 • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
 • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
 • Zoekprofielen aanmaken
 • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.