Hart voor horeca

Verhuurd

Heereweg 18

Schoorl, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Ca. 90 m2 horecaruimte incl. pacht inventaris in centrum Schoorl!

Verhuurd

Omschrijving


Verhuurd bij Van Alkemare: Ca. 90 m2 horecaruimte in centrum van Schoorl! Inclusief pacht bijbehorende  bedrijfsinventaris. Het betreft de deelhuur van een gedeelte (de serre) van een bedrijfsruimte van totaal ca. 420 m2, waarvan de overige ruimte van ca. 330 m2 reeds verhuurd is.

De horecaruimte
De betreffende horecaruimte bevindt zich in de voorgelegen serre van het horecapand. De serre is van 90 m2 groot en is een aangename, lichte ruimte door de vele raampartijen. In totaal zijn er ca. 48 zitplaatsen aanwezig. Het gebruik van de reeds aanwezige bedrijfsinventaris is inbegrepen in de huurprijs van € 1.095,- per maand excl. BTW. 

Locatie/ligging
De horecaruimte is centaal gelegen aan de hoofdstraat van het gezellige centrum van Schoorl, nabij natuurgebied 'de Schoorlse Duinen'. In de nabije omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden
Momenteel is een deel van de bedrijfsruimte verhuurd als restaurant/bar. Bij de vorige exploitant waren de openingstijden van vrijdag t/m dinsdag van 10:00-21:00 uur. Koper kan zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Bergen valt.

Bestemming
Bestemming Gemengd horeca categorie 2. Wellicht zijn er ook retail/detailhandel activiteiten mogelijk. Neem contact op met gemeente Bergen voor de mogelijkheden.

Details
- Huurprijs: € 1.095,- per maand excl. BTW
- Overname: in overleg
- Oppervlakte: ca. 90 m2

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Café,  Eetcafé,  IJssalon,  Lunchroom,  Pizzeria
Status Verhuurd
Adres Heereweg 18
Postcode 1871 EH
Plaats Schoorl
Objectcode 1555
Provincie Noord-Holland
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.