Hart voor horeca

Verhuurd

Dorpsstraat 47

Uithoorn, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: VERHUURD Veelzijdige casco horecaruimte in het centrum van Uithoorn!

Verhuurd

Omschrijving


VERHUURD bij Van Alkemare: Veelzijdige casco horecaruimte in het gezellige centrum van Uithoorn!

De horecaruimte
De horecaruimte omvat een totale oppervlakte van ca. 92 m2 en wordt volledig casco opgeleverd. Hierdoor is er dus géén sprake van overname van aanwezige goodwill/inventaris en kunt u de ruimte geheel naar eigen wens inrichten! De mogelijkheden zijn groots, de ruimte is namelijk geschikt voor diverse horecaconcepten (horeca categorie 1 t/m 3, zie bestemmingsomschrijving p. 18 & 19 in de brochure). Eerder was er op deze locatie een succesvolle cafetaria gevestigd, maar bijvoorbeeld een lunchroom, restaurant, café, ijssalon behoren tot de mogelijkheden.

De bedrijfsruimte beschikt over grote ramen en de entree aan de voorzijde. Er is een dames- en herentoilet met voorportaal aanwezig. De ruimte rechts achterin de zaak is geschikt als bedrijfskeuken. De ruimte aan de voorzijde behoort tot eigen grond en is zeer geschikt als terras (met zeer veel zonuren!). Terrasvergunning dient door de nieuwe huurder aangevraagd te worden bij de gemeente.

Staat van de onroerende zaak
De onroerende zaken zullen aan huurder in eigendom worden overgedragen "as is, where is", dat wil zeggen in de feitelijke staat en juridische staat waarin het zich ten tijde van de ondertekening van de huurovereenkomst bevindt, waarbij alle zichtbare en onzichtbare gebreken volledig voor rekening en risico van huurder komen.

Locatie/ligging
De horecaruimte ligt in het centrum van Uithoorn, aan de Dorpsstraat met diverse winkels en horecagelegenheden. Schuin tegenover de horecaruimte bevindt zich een haven aan de Amstel, waar 's zomers veel boten passeren en aanmeren. In de omgeving is veel (gratis) parkeergelegenheid.

Bestemming
Bestemming Centrum 2 met horecacategorie 1 t/m 3. Neemt u contact op met gemeente Uithoorn voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
(Eet)Café,  Afhaal/bezorging,  Café,  Cafetaria,  Friethuis,  Grillroom,  IJssalon,  Koffiehuis,  Lunchroom,  Pizzeria,  Restaurant,  Shoarmazaak,  Snackbar
Status Verhuurd
Adres Dorpsstraat 47
Postcode 1421 AS
Plaats Uithoorn
Objectcode 1475
Provincie Noord-Holland
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Terras mogelijk, momenteel niet in gebruik

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.