Hart voor horeca

Binnenhaven 2 (belegging)

Anna Paulowna, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Beleggingsobject (deels verhuurd) in Anna Paulowna

Omschrijving


Nieuw in de verkoop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een beleggingsobject in deels verhuurde staat (hotelexploitatie) en mogelijkheid voor (losse) verhuur van de (horeca)bedrijfsruimte op de begane grond.

Het hotel/pension (verhuurd)
De 7 hotelkamers op de eerste verdieping hebben een zelfstandige opgang. Alle kamers hebben twee éénpersoons boxsprings, een eigen douche en toilet, bureau en kledingkast.

De hotelkamers zijn momenteel langdurig verhuurd aan een bemiddelingsbedrijf t.b.v. internationale werknemers (expats). De huurinkomsten zijn: € 39.576,- excl. btw per jaar (excl. servicekosten)

De bedrijfsruimte op de BG (onverhuurd)
De bedrijfsruimte is momenteel niet verhuurd. Voorheen werd het pand ruim 20 jaar geexploiteerd door de verkopers zelf als zijnde restaurant en hotel. De horecaruimte beschikt over ca. 50 zitplaatsen. Er is een half open keuken en aparte opslag aanwezig. Op het voorgelegen terras is plaats voor 40 personen. Het restaurant werd voorheen verhuurd voor huurprijs van € 21.000,- excl. btw per jaar. Desgewenst is de horecaruimte op de begane grond ook zelf te exploiteren. Heeft u uitsluitend interesse in het exploiteren van de horecaruimte, maar niet in de aankoop van het volledige onroerend goed? De horecaruimte wordt ook los te huur aangeboden. Klik hier voor meer informatie.

Locatie
Anna Paulowna (Van Ewijcksluis) is een dorp in de provincie Noord-Holland, ten noorden van de Anna Paulownapolder, op de rand van de Waddenzee en het Amstelmeer. De gemeente bestaat tevens uit de kernen Anna Paulowna, Hippolytushoef en Den Oever en heeft circa 48.000 inwoners (CBS, 1 januari 2019).

Tussen Van Ewijcksluis en het voormalige eiland Wieringen ligt de Amsteldiepdijk. In 1924 werd deze dijk gedicht. Het Amsteldiep, een van de toegangen naar de Zuiderzee, werd afgesloten en op dezelfde plaats ontstond het huidige Amstelmeer.

Bestemming
Bij de gemeente Hollands Kroon valt het onderhavige vastgoed geheel in het vigerend bestemmingsplan "Van Ewijcksluis" (vastgesteld op 25 april 2013). Het registergoed is volgens artikel 8 van bovengenoemd bestemmingsplan bestemd als: "Horeca". Daarnaast is de dubbelbestemming ‘’Waterstaat – Waterkering’’. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Samenvatting
- Vraagprijs: € 599.000,- k.k.
- Huuropbrengst hotel: € 39.576,- excl. btw per jaar (excl. servicekosten)
- Potentiele huurinkomsten restaurant: € 21.000,- excl. btw per jaar
- Totale huurinkomsten (bij volledig verhuurd): € 60.576,- excl. btw per jaar
- Overname: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Beleggingspand
Vraagprijs pand € 599.000,- K.K.
Huurprijs pand € 39.576,- p/jr
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 254 m2
Adres Binnenhaven 2 (belegging)
Postcode 1761 JR
Plaats Anna Paulowna
Objectcode 1436
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 1910
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.