Hart voor horeca

Herculesstraat 1

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Veelzijdig eetcafé met nagenoeg nieuwe inventaris op bedrijventerrein Overdie in Alkmaar!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Veelzijdig eetcafé met nagenoeg nieuwe inventaris op bedrijventerrein Overdie in Alkmaar!

Het eetcafé
Welkom bij deze veelzijdige horecalocatie aan Herculesstraat 1 in Alkmaar! Deze locatie beschikt over werkelijk alle ingrediënten voor een succesvolle horecaonderneming: de inrichting, de apparatuur, de ligging... helemaal instapklaar!

Eén van de grootste pluspunten is de zo goed als nieuwe inventaris. De zaak is eind 2020 volledig vernieuwd door de huidige eigenaar en daarbij voorzien van een frisse inrichting met nieuwe inventaris: van de stoelen en tafels tot de keukenapparatuur. De hoogwaardige apparatuur bestaat o.a. uit een pizzaoven, kebabgrill en bakwand en is daardoor zeer geschikt voor diverse horecaconcepten. Bovendien is de zaak grotendeels gasvrij (m.u.v. verwarming van water).

Serveren op locatie of een bezorg-/afhaalconcept? Beide is hier uitstekend mogelijk! Binnen is er ruimte voor maar liefst 40 zitplaatsen plus nog 6 zitplaatsen aan de bar. 's Zomers is het heerlijk vertoeven op het voorgelegen terras, dat met maar liefst 100 m2 ruimte biedt voor ca. 60 zitplaatsen! Dankzij de ideale ligging aan de rand van bedrijventerrein Overdie én grenzend aan een woonwijk, trekt het eetcafé uit beide gebieden veel klanten die ook door een bezorg-/afhaalsysteem uitstekend bedient kunnen worden. 

Bovendien zijn er herontwikkelplannen in Overdie om in de nabije toekomst tussen de 3000 en 4000 woningen bij te bouwen: 
herontwikkelingoverdie.nl, dat mogelijk ook een extra klantengroep voor het eetcafé kan vormen.

Ligging/locatie
Het eetcafé heeft een strategische ligging grenzend aan woonwijk Overdie en aan de rand van het gelijknamige industrieterrein, met verschillende bedrijven, kantoren en sportgelegenheden. Het industrieterrein wordt direct ontsloten op de ringweg van Alkmaar en de A9 en bevindt zich op steenworp afstand van het centrum van Alkmaar.

Openingstijden
Momenteel is de zaak permanent gesloten. Vóór sluiting waren de openingstijden van woensdag t/m zondag van 16:00-23:00 uur. Koper mag 
uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Alkmaar valt.

Bestemming 
De bestemming op deze locatie is Bedrijf-1 met horeca categorie 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 49.500,-
- Huurprijs: € 1.500,- per maand exclusief BTW (dit betreft een ingroeihuur gedurende de eerst 6 maanden, daarna zal de reguliere huurprijs gelden van € 2.000,- per maand excl. BTW)
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 84 m2
- Aanvaarding: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Grillroom
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Bistro,  Cafetaria,  Pizzeria,  Shoarmazaak
Vraagprijs onderneming € 49.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.500,- Ingroeihuur
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 84 m2
Adres Herculesstraat 1
Postcode 1812 PD
Plaats Alkmaar
Objectcode 1366
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Overige verplichtingen Tapinstallatie bruikleen

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.