Hart voor horeca

Verkocht

Harmonieplein 39

Maarssen, Utrecht

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Succesvolle snackbar in hartje Maarssen!

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Van Alkemare: Succesvolle snackbar op uitstekende locatie in het centrum van Maarssen!

De snackbar
De snackbar is een absoluut begrip in Maarssen en heeft een grote vaste klantenkring. De snackbar valt in de categorie 'klein maar fijn': ca. 73 m2 aan bedrijfsoppervlakte, maar met alle essentiële benodigdheden voor een goedlopend horecaconcept. Zo is er voor de gasten een gezellig zitgedeelte gecreëerd met ca. 20 zitplaatsen (waarvan 8 aan de counter) en is er een separaat dames- en herentoilet met voorportaal. Centraal in het midden van de snackbar bevindt zich de counter in U-vorm met kassa en koel- en ijsvitrine aan de voorzijde voor opname en uitgifte van bestellingen. De counter is tevens in gebruik als (open)voorbereidingskeuken met diverse apparatuur zoals een nette bakwand. Achterin bevindt zich een kleine maar nette keuken en diverse koel- en opslagruimte. Tevens is hier een goedereningang. 

Een onmisbaar pluspunt is het grote terras aan de voorzijde, aan het gezellige Harmonieplein. Het terras is ca. 40 m2 groot en beschikt over ca. 40 zitplaatsen. Dankzij de gunstige ligging telt het terras veel heerlijke zonuren!

Locatie
De snackbar bevindt zich op een ideale locatie aan het gezellige Harmonieplein, nabij de winkelstraat met verschillende winkels en horecagelegenheden. In de omgeving is veel (gratis) parkeergelegenheid.
 
Openingstijden
De snackbar is geopend van maandag t/m zondag van 12:00-20:00 uur (zondag van 16:00-20:00 uur) Uiteraard mag de koper zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Stichtse Vecht valt. 

Bestemming 
Voor deze locatie geldt bestemming Centrum met horecacategorie h3. Neemt u contact op met de gemeente voor de mogelijkheden.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Snackbar
Alternatief gebruik
Cafetaria
Status Verkocht
Adres Harmonieplein 39
Postcode 3603 BP
Plaats Maarssen
Objectcode 1364
Provincie Utrecht
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.