Hart voor horeca

Verhuurd

Trambaan 83b

Nieuwe Niedorp, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Casco horecaruimte in winkelcentrum Nieuwe Niedorp

Verhuurd

Omschrijving


Verhuurd bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Hagelnieuwe casco horecaruimte op hoek locatie in winkelcentrum Winkelhart Niedorp te Nieuwe-Niedorp. 

Ontwikkeling winkelcentrum
Begin 2021 is er gestart met de uitbreiding van het winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp en het vervangen van de luifels. De uitbreiding vond plaats aan de zijde van het Hoefje, de zogenoemde kopunits. Deze kopunits zijn ontworpen door SUM architecten. 

De winkelruimtes zijn ontworpen met oog voor de omgeving en om het winkelcentrum een extra gezicht te geven. De moderne uitstraling past goed bij de revitalisatie van het winkelcentrum. De duurzame winkelruimtes hebben samen een totale oppervlakte van circa 460 m2.

De nieuwe winkelruimtes zijn gerealiseerd naast het winkelcentrum aan de zijde van Borst Mode, Jumbo, de Keurslager en Bakker Koning. Er wordt hiermee een nieuw gezicht gecreëerd voor het winkelcentrum Winkelhart in Nieuwe Niedorp.

De horecaruimte
Het betreft een casco horecaruimte op goede zichtlocatie voor (lichte) horecadoeleinden. Het geheel is zeer geschikt om bijvoorbeeld een lunchroom, broodjeszaak, eethuis of eetcafé te realiseren. De horecaruimte zal door de nieuwe enthousiaste huurder/exploitant afgebouwd moeten worden naar het desgewenste concept. De toiletgroepen dienen tevens toegankelijk te zijn voor winkelend publiek. 

De begane grond heeft aan de voorzijde openslaande deuren over een frontbreedte van ca. 9 meter. De winkelruimte beslaat ca. 97 m2 exclusief entresol. Er is een achteruitgang voor o.a. de toevoer van leveranciers. 

Het betreft een gasloos pand. Er zijn enkel elektra- en watervoorzieningen. Het geheel is deels afgewerkt met een vloer, een verdieping voor opslag en deels betegeld. Daarnaast is er een bar met tapinstallatie aanwezig (bruikleen van INBEV).

Locatie/ligging
Winkelcentrum Winkelhart-Niedorp is gelegen in het dorpshart van Nieuwe-Niedorp. Het winkelcentrum heeft een breed scala aan verschillende winkels zoals: Action, Jumbo, Etos, Keurslager, Bakker Koning, Klaver Kaas, John Bes Groente en Fruit, Vishandel Rob Otter en nog veel meer.

Bestemming
Op dit moment is op deze locatie de bestemming Enkelbestemming Centrum van toepassing. Hierbij zijn horecabedrijven uitsluitend conform categorie 1 en 2 toegestaan. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Samenvatting
- Huurprijs horecaruimte: € 995,- excl. btw per maand (ingroeihuur voor een aansluitende periode 12 maanden opklimmend naar reguliere huurprijs van € 1.750,- excl. btw p/m)
- Servicekosten: € 60,62 excl btw per maand
- Bedrijfsoppervlakte: ca. 97 m2 excl. entresol
- Huurvoorwaarden: Huurovereenkomst op basis ROZ model 2012 winkelruimte met aanvullende bepalingen verhuurder, huurperiode 5 + 5 jaar, casco verhuur, drie maanden borg te betalen bij aanvang


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Horecapand
Status Verhuurd
Energielabel In behandeling / aangevraagd
Adres Trambaan 83b
Postcode 1733AX
Plaats Nieuwe Niedorp
Objectcode 1345
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.