Hart voor horeca

Scharlo 33

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Sfeervol bruin café nabij het centrum van Alkmaar!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Sfeervol bruin café nabij centrum Alkmaar! Zeer scherpe prijs + Koop onroerend goed bespreekbaar = unieke kans!

Het café
Dit veelzijdige café bevindt zich op een vertrouwde plek in het hart van één van de meest levendige wijken van Alkmaar. Het café vervult sinds jaar en dag een belangrijke rol binnen de gemeenschap en geldt als een laagdrempelige, fijne locatie om op ontspannen wijze samen te komen.

Bij binnenkomst in het café valt direct de warme gezellige inrichting op. Er zijn zitplaatsen voor ca. 40 tot 50 personen, maar het geheel biedt ruimte aan maximaal honderd gasten. Het café is derhalve zeer geschikt voor personeelsfeesten, verjaardagen, jubilea, trouwerijen, themafeesten en babyshowers.

Het sfeervolle café leent zich ook uitstekend voor kleinere gezelschappen. De pui aan de voorzijde bestaat uit drie deuren die indien gewenst bij mooi weer in zijn geheel opengezet kunnen worden. Aan de voorzijde is een klein terras aanwezig met ca. 10 zitplaatsen in de huidige opstelling. 

Het cafégedeelte kan heel makkelijk van het achterste gedeelte worden gescheiden middels enkele schuifwanden. Achterin het café staat een pooltafel en zijn twee dartborden aanwezig. Er is een separaat dames- en herentoilet met voorportaal. Tevens is er een kleine spoelkeuken en extra opslagruimte, welke naar wens (deels) getransformeerd kan worden tot bedrijfskeuken.

Locatie/ligging
Het café bevindt zich op een goed bereikbare locatie, op loopafstand van het centrum en treinstation van Alkmaar. In de omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Openingstijden
Het café is momenteel geopend van donderdag t/m zondag vanaf 16.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

Details
- Vraagprijs G/I: Op aanvraag
- Huurprijs: betreft een ingroeihuur: 
  • Eerste 6 maanden € 1.000,- per maand, vrij van BTW
  • Tweede 6 maanden € 1.500,- per maand, vrij van BTW 
  • Vervolgens € 2000,- per maand, vrij van BTW
- Koop van het onroerend goed i.c.m. de onderneming is ook bespreekbaar!

Details


Type Café
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Eetcafé,  Restaurant
Vraagprijs onderneming Op aanvraag
Huurprijs pand € 1.000,- Ingroeihuur
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 148 m2
Adres Scharlo 33
Postcode 1815 CN
Plaats Alkmaar
Objectcode 1320
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.