Hart voor horeca

Verkocht

Edisonweg 1A

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Riante cafetaria op bedrijventerrein Alkmaar

Verkocht

Omschrijving


Verkocht bij Van Alkemare Horecamakelaardij: zeer ruime cafetaria met bezorg- en afhaalmogelijkheden in Alkmaar.

De onderneming 
Na het binnentreden van het pand bevindt men zich in het zeer ruim opgezette zitgedeelte. Met de huidige opzetting zijn er ca. 26 zitplaatsen gerealiseerd, maar indien gewenst kan dit met een andere opzetting worden uitgebreid naar ca. 35 zitplaatsen.

De rechtermuur is voorzien van steenstrips, wat de zaak een warme uitstraling geeft. In de hoek van de zaak is een dames- en herentoilet met voorportaal aanwezig.

Halverwege de zaak treft u de ruime bestellings- en uitgiftebalie met vitrine, voorbereidingskeuken en moderne bakwand. Er zijn tablets aanwezig voor het opnemen van de bestellingen. 

Zodra u de uitgiftebalie bent gepasseerd bevindt u zich in de keuken. De keuken is net als de rest van de zaak goed onderhouden en is uitgerust met diverse apparatuur, waaronder een gloednieuwe hamburgertoaster. Grenzend aan de keuken bevindt zich een aangrenzende opslag, die tevens behoort tot het eigendom van de zaak.

Aan de voorzijde en zijkant van het pand bevindt zich het terras, waar ruimte is voor ca. 16 zitplaatsen.

Tot het verkochte behoren ook twee auto’s, één scooter en één fiets, welke gebruikt worden voor het bezorgen van bestellingen.

Locatie/Ligging 
De cafetaria is gevestigd op een industrieterrein nabij het centrum van Alkmaar. Tevens bevindt de zaak zich op een korte afstand van de ringweg van Alkmaar (N242), welke verbonden is met de A9-snelweg. Aan de voorzijde van het pand is een ruime (gratis) parkeerplaats aanwezig.

Bestemming 
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Enkelbestemming Gemengd. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden 
Momenteel is de zaak 7 dagen per week geopend vanaf 11:00 tot 22:00 uur en van maandag t/m woensdag tot 21:00 uur. De koper mag zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

Samenvatting
Vraagprijs goodwill/inventaris: € 125.000,-
- Huurprijs bedrijfspand: € 1.863,14 p/m excl. BTW, inclusief gas/water/elektra
- Overname: in overleg
- Oppervlakte: ca. 142 m2

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
Lunchroom
Status Verkocht
Adres Edisonweg 1A
Postcode 1821BN
Plaats Alkmaar
Objectcode 1303
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.