Hart voor horeca

Verhuurd

Zuiddijk 45

Zaandam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: VERHUURD Instapklare horecaruimte aan de druk bezochte Zuiddijk in Zaandam

Verhuurd

Omschrijving


VERHUURD: Instapklare horecaruimte aan de druk bezochte Zuiddijk in Zaandam.
 
DE HORECARUIMTE
Het pand beschikt over een bedrijfsruimte (begane grond) met een oppervlakte van ca. 85 m2, een souterrain van idem ca. 85 m2 en een aanbouw/berging van ca. 35 m2. Het pand is in feite een soort split level pand aangezien het pand direct op de Zuiddijk staat en bij de Touwslagerstraat aan de achterzijde (bijna 3 meter lager) uitkomt. Bij de entree van het pand bevindt zich het keukengedeelte met een afhaalbalie, een kantoor, afwas/magazijnruimte. Via een trap naar beneden komt men in de souterrain welke ingedeeld is in twee aparte ruimtes met een toiletruimte. Op deze verdieping staat o.a. een inloopkoelcel.
 
Aan de achterzijde van de beneden verdieping is een aanbouw met oprij pad op eigen grond. Deze aanbouw en oprij pad geeft ruimte voor twee parkeerplaatsen en toegang naar de Touwslagersstraat, welke ideaal geschikt is voor leveranciers en een eventuele bezorgdienst.Het geheel is zeer geschikt om bijvoorbeeld een bezorg- en afhaalconcept, te realiseren. In het verleden hebben hier bijvoorbeeld een Domino’s en pizza-koerier gezeten.
 
De in het gehuurde aanwezige inventaris en inrichting zoals: afzuiginstallatie, diverse rvs-werkbanken, een vitrine, afhaalbalie en een inloopkoelcel kan door huurder over worden overgenomen bij overeenstemming van een huurovereenkomst.
 
LOCATIE / LIGGING
De bedrijfsruimte is gelegen aan de redelijk druk bezochte Zuiddijk in Zaandam. De bedrijfsruimte bevindt zich op goede zicht- en trafficlocatie. De diversiteit in deze straat is meer dan aanwezig, wat resulteert in een continue passantenstroom. Recht tegenover de locatie is een groot parkeerterrein. Op dit parkeerterrein worden jaarlijkse evenementen gehouden zoals o.a. de kermis. in directe nabijheid van het pand zijn nieuwbouw projecten in ontwikkeling zoals een woonwijkje en diverse appartementen
 
BESTEMMING
Op dit moment is op deze locatie de bestemming gemengde doeleinde met een functieaanduiding horecacategorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
SAMENVATTING

•          Bedrijfsoppervlak: ca. 170 m2 (begane grond en souterrain)
•          Per direct beschikbaar
•          Bedrijfsinventaris: geen overnamesom
•          Overname onroerend goed is bespreekbaar
•          Gelegen aan de Zuiddijk in Zaandam
 
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Cafetaria,  Cateringbedrijf,  Grillroom,  IJssalon,  Lunchroom,  Shoarmazaak,  Snackbar
Status Verhuurd
Adres Zuiddijk 45
Postcode 1501 CB
Plaats Zaandam
Objectcode 1213
Provincie Noord-Holland
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig
Staat van inventaris Redelijk
Terrasvergunning Terras mogelijk, momenteel niet in gebruik
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.