Hart voor horeca

Verkocht

Langestraat 12

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Onroerend goed (winkelruimte en twee bovengelegen appartementen) in Alkmaar

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT: onroerend goed bestaande uit een winkelruimte en twee bovengelegen appartementen, gelegen op toplocatie aan de hoofdwinkelstraat van Alkmaar (de Langestraat). De bovenwoningen zijn reeds verhuurd.

Het gehele pand wordt te koop aangeboden, maar het is ook mogelijk de winkelruimte afzonderlijk te kopen of te huren. De twee bovengelegen appartementen zijn niet los van de winkel aan te kopen en zijn beiden reeds verhuurd. Beide appartementen zijn bereikbaar via een eigen opgang aan de Houttil zijde van het pand.

DE WINKELRUIMTE
De winkelruimte op de begane grond beslaat een oppervlakte van ca. 80 m2 en is tot voor kort in gebruik geweest als kledingzaak. Er is een apart toilet aanwezig. Er is ook een kelderopslag van ca. 10 m2.

DE BOVENWONINGEN
Het eerste appartement van ca. 75 m2 bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een woonkamer, keuken, toilet, berging, slaapkamer en badkamer met douche en wasmachineopstelling.

Het tweede appartement van ca. 70 m2 ligt op de tweede verdieping en beschikt over een woonkamer, keuken met wasmachineaansluiting, badkamer met douche en toilet en een slaapkamer. 

LOCATIE / LIGGING
Het winkelpand ligt op een fantastische locatie in de hoofdwinkelstraat in de gezellige binnenstad van Alkmaar, de Langestraat. Er is dagelijks een grote stroom van toeristen en winkelend publiek. Op loopafstand bevinden zich de overdekte parkeergarages De Vest, Karperton en Singelgarage en tevens het Waagplein, waar een verscheidenheid aan horecagelegenheden te vinden is en de beroemde kaasmarkt word gehouden.  

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over enkelbestemming Centrum. De winkelruimte is geschikt voor o.a. detailhandel, maar ook als galerie, kapsalon, reisburo of schoonheidsssalon. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

SAMENVATTING 
• Bedrijfsoppervlak: winkel ca. 90 m2 (incl. kelder), woningen ca. 145 m2 (excl. gezamenlijke ruimten / hal)
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Winkelruimte
Alternatief gebruik
Beleggingspand
Status Verkocht
Adres Langestraat 12
Postcode 1811 JG
Plaats Alkmaar
Objectcode 1219
Provincie Noord-Holland

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken


Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten 

Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt

Zoekprofielen aanmaken

Uw dossiers beheren

Direct aanmaken