Hart voor horeca

Wat is een geldleningovereenkomst voor de horeca?

Voor de financiering van horecabedrijven wordt regelmatig ook een deel gefinancierd door een particuliere investeerder. Soms is dit de verkoper, die een deel van de koopsom financiert om de koop mogelijk te maken. Vaak is zijn dit relaties, vrienden of familieleden van koper, die bereid zijn te investeren in diens activiteiten. Deze financiering wordt vastgelegd in een geldleningsovereenkomst, veelal met pandrecht op de inventaris. De inventaris geldt dan als onderpand.

Van Alkemare is sinds 1986 actief als horecamakelaar en heeft jarenlange ervaring met het opmaken van geldleningovereenkomsten en overige juridische stukken specifiek voor de horeca. Hierbij heeft Van Alkemare haar contracten constant doorontwikkeld om te komen tot een voor zowel koper als verkoper transparant contract waarin alle belangen zijn vertegenwoordigd.

Alle contracten worden naar gelang de situatie opgesteld en bevatten niet alleen artikelen die hun waarde vinden in de juridische kant van de overdracht, maar tevens in de praktische kant van de financiering van een horeca onderneming.

Neemt u contract op voor meer informatie over de mogelijkheden! Tel: 0226-343220
Naar faqoverzicht Volgende

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.