Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Vlogs bij Het Wapen van Egmond in Egmond aan Zee

Vlogs bij Het Wapen van Egmond in Egmond aan Zee Van Alkemare maakt regelmatig vlogs. Via deze vlogs maakt u kennis met verschillende horeca bedrijven en de mensen die het bedrijf runnen. Wij hopen hiermee andere horeca ondernemers te inspireren en proberen tips en ervaringen tussen ondernemers uit te wisselen. Onderstaand vindt u de twee vlogs die zijn voortgekomen uit de opnames (eind juli 2020) bij Het Wapen van Egmond in Egmond aan zee.

Maak kennis met....Het wapen van Egmond
In deze aflevering maakt u kennis met Rein en Pieter Bas, eigenaren van Grandcafe Het Wapen van Egmond en Four Seasons Appartementen in Egmond aan Zee. Zij leiden ons rond door hun prachtige zaak en vertellen wat men tijdens een bezoek aan het Grandcafé kan verwachten.

Youtube video: Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.Een kijkje in de keuken bij....Het Wapen van Egmond
Deze aflevering is specifiek voor voor horecaondernemers en bedoelt voor het uitwisselen van kennis en ervaringen: Het Wapen van Egmond wordt al 22 jaar gerund door de broers Pieter Bas en Rein Antoons. In deze aflevering vertellen zij hun kijk op zaken en delen zij tips en ervaringen.

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.