Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Kemal Dirlik | Advocaat

Kemal Dirlik Welkom! Ik ben Kemal Dirlik. Op 1 maart 2008 ben ik als advocaat begonnen en ik heb 8,5 jaar bij een groot advocatenkantoor met vestigingen in Alkmaar en Den Helder gewerkt. Momenteel werk ik volledig zelfstandig en ondersteun ik als externe relatie tevens de relaties van Van Alkemare.
 
Ik beschouw mezelf als een jonge ondernemer met een modern kantoor. Een jonge moderne ondernemer kenmerkt zich naar mijn mening door flexibiliteit en veelzijdigheid. Flexibele tijden, flexibel en veelzijdig in het werk dat we doen en de plek waar we ons werk doen. Zo kan een afspraak ook gewoon bij jouw bedrijf of bij jou thuis plaatsvinden. Daar doen we niet moeilijk over. Een kantoor waar de traditionele advocatenpraktijk wordt gecombineerd met het zijn van een interimmer past daar goed bij. Interim – juristen worden niet voor niets de “flexibele schil” genoemd.
Als interim-advocaat kom ik graag bij jouw onderneming op bezoek om (juridische) ondersteuning te bieden als jouw onderneming dat nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het tijdelijk vervangen van een zieke of zwangere werknemer die (ook) de juridische aangelegenheden binnen jouw bedrijf regelde of wat als er de komende maanden veel contracten opgesteld moeten worden en het te duur is om dit uit te besteden of daarvoor iemand in loondienst te nemen. Dirlex ondersteunt je hierin graag tegen een gunstig tarief.
 
Maar ik ben ook een “gewone” advocaat met een advies- en procespraktijk die graag in contact komt met ondernemers en particulieren die hulp nodig hebben op het gebied van aansprakelijkheid, contracten en vastgoed. Als je er aan twijfelt of ik je kan helpen, schroom dan niet om een berichtje op de contactpagina achter te laten of me te bellen of te mailen. Ik kan altijd vrijblijvend kijken of ik iets voor je kan betekenen.
 
Ik heb een bijzondere aandacht voor de startende ondernemer. Ik ben zelf ook een jonge en startende ondernemer en ik vond het erg prettig dat mensen die mij als ondernemer zijn voorgegaan, mij ook hielpen. Ik neem de fakkel graag over en help startende ondernemers met het opzetten van hun onderneming. Neem vrijblijvend contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.