Marketingplan voor horecaondernemers
Marketingplan voor horecaondernemers: Uw concept op de juiste manier introduceren!
Hoe gaat u uw horeca zaak aan de man brengen en zich onderscheiden van concurrenten? Dat is een belangrijke vraag. Waarschijnlijk heeft u dit in grote lijnen reeds in uw hoofd en misschien zelfs al op papier. Vaak is dit echter niet volledig uitgewerkt en/of onderbouwd waardoor verkeerde conclusies worden getrokken en het moeilijk is om een efficient marketingbeleid te voeren. De beste manier is om goed voorbereid en gestructureerd te werk te gaan en hierover te "sparren" met specialisten. Samen met u werken wij het marketingplan uit en geven wij u nieuwe inzichten en innovatie ideeën om uw product of horecabedrijf onderscheidend in de markt te zetten.
Neemt u contact op voor meer informatie!
Hoe gaat u uw horeca zaak aan de man brengen en zich onderscheiden van concurrenten? Dat is een belangrijke vraag. Waarschijnlijk heeft u dit in grote lijnen reeds in uw hoofd en misschien zelfs al op papier. Vaak is dit echter niet volledig uitgewerkt en/of onderbouwd waardoor verkeerde conclusies worden getrokken en het moeilijk is om een efficient marketingbeleid te voeren. De beste manier is om goed voorbereid en gestructureerd te werk te gaan en hierover te "sparren" met specialisten. Samen met u werken wij het marketingplan uit en geven wij u nieuwe inzichten en innovatie ideeën om uw product of horecabedrijf onderscheidend in de markt te zetten.
Neemt u contact op voor meer informatie!
Contact
Direct contact
Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?
Horecamakelaar:
Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!
Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!
0226-343220
Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!
Of vul ons contactformulier in
Andere diensten
Horeca vestigingsplaatsanalyse
Horeca vestigingsplaatsanalyse: Weet waar u zich moet vestigen!
Voor u als horeca...
Ondernemersplan check
Ondernemen begint bij de vaststelling van een duidelijke visie in de vorm van een...
Horeca Marktscan
Marktscan: Verfijn uw concept onderbouwd!
Welke trends zijn er en hoe kunt u hierop...
Recente referenties
Heerhugowaard, Brandpunt 1
Verhuurd
Goed uitgeruste bedrijfskeuken in een wijkcentrum in Heerhugowaard!
Lees meer
Type | Cateringbedrijf |
Status | Verhuurd |
Alkmaar, Mient 6
Verkocht
Gerenommeerd fonduerestaurant mét terras op toplocatie in centrum Alkmaar!
Lees meer
Type | Restaurant |
Status | Verkocht |
Bergen, Wilhelminalaan 11
Verkocht
Sfeervol hotel met 24 kamers, gelegen dichtbij het centrum van Bergen!
Lees meer
Type | Hotel |
Status | Verkocht |