Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Beheer

Administratief beheer

"Optimaliseer uw huurstromen en breng uw administratieve last onder bij Van Alkemare Vastgoedbeheer"

Heeft u slechts behoefte aan administratief beheer en wenst u het technisch beheer zelf te verrichten dan is dit uiteraard mogelijk. Het Administratief Vastgoedbeheer pakket voorziet u van een zeer complete en professionele backoffice.

Administratief beheer betekent samengevat dat wij u alle administratieve taken zoals facturering, incassering, aanmaning en indexering uit handen nemen. Daarnaast  worden benodigde huurcontracten en documenten door ons kantoor opgesteld en aan u verstrekt. Denkt u hierbij ook aan opleveringsrapporten en inspectierapporten.

"Een gezonde vastgoedbelegging of portefeuille begint bij duidelijke afspraken tussen huurder en verhuurder"

Uw persoonlijke beheerder van Van Alkemare Vastgoedbeheer verzorgt vanaf het eerste contact met uw huurder(s) transparantie in de samenwerking. Om discussies met uw huurder(s) te voorkomen worden alle afspraken duidelijk en schriftelijk vastgelegd. Van Alkemare Vastgoedbeheer heeft veel ervaring met het opstellen van praktijkgerichte huurcontracten en is zeer goed thuis in de van toepassing zijnde wetten en regels.

Uw persoonlijke beheerder van Van Alkemare Vastgoedbeheer controleert de inkomende en uitgaande geldstromen, uw WOZ aanslagen, lopende verzekeringen, servicekosten, indexeringen en overige contractuele afspraken. Uw beheerder adviseert en neemt u alle nodige administratieve werkzaamheden uit handen. In overleg wordt de mate van zelfstandigheid van uw beheerder vastgesteld. Ons kantoor communiceert regelmatig de stand van zaken en u ontvangt maandelijks de status van uw huurontvangsten en overige zaken.

De vergoeding voor Administratief Vastgoedbeheer bedraagt een percentage van de huuropbrengst exclusief servicekosten, exclusief btw.

Neemt u contact op voor meer informatie door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0226-343220, per email via info@vanalkemare.nl of klik hier voor ons contactformulier.

« Terug

Testimonials

 • J. Rijnaarts, particuliere belegger

  “Ik had al goede ervaringen met Van Alkemare in het verleden. Zij hadden een aantal huurbemiddelingen gedaan, waarbij ze uitblonken in stiptheid, snelheid, accuratesse, deskundigheid, betrouwbaarheid en een prettig contact. Ze doen wat ze beloven. Ik heb een erg goede ervaring met de correcte en prettige samenwerking.”
 • R. Jongejans, Particuliere belegger

  “Reeds een jaar of negen doe ik zaken met Van Alkemare. Na jaren te zijn vertegenwoordigt door Nico Zuurbier heeft zijn zoon Nick nu mijn onroerend goed in beheer. Deze overgang verliep vlekkeloos en vader en zoon zijn duidelijk uit hetzelfde hout gesneden. De moderne, accurate en doelgerichte aanpak van dit kantoor zorgen voor rust in mijn portefeuille. Deze vorm van persoonlijke aandacht heb ik in mijn carrière nog weinig mogen constateren.”
 • H. Steenhagen, Jahani BV

  “Gewoon goed beheer en aandacht voor onze wensen en belangen. Erg prettig om exact te weten wie onze belangen vertegenwoordigen door te werken met dit familiebedrijf. Goede communicatie over de stand van zaken binnen onze portefeuille, korte lijntjes en altijd bereikbaar voor overleg.”

Waarom

 • 1

  Duidelijkheid.

  “Uw beheerder stelt duidelijke regels en handhaaft deze. Afspraken worden schriftelijk overeengekomen. Duidelijkheid voorkomt discussies.”
 • 2

  Wet en regelgeving

  “Uw beheerder is goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en waarborgt uw belangen in elke situatie door vooruit te denken.”
 • 3

  Probleemoplossing

  “Uw beheerder neemt het contact over met uw huurders en neemt u alle werkzaamheden uit handen. U staat niet langer alleen in lastige discussies, uw beheerder neemt uw zaken waar en lost problemen voor u op.”
 • 4

  Rendement

  “Uit resultaten blijkt dat een goede verzorging van uw vastgoedportefeuille, bestaande uit een goede staat van onderhoud van uw vastgoed, professionele aandacht en een goede relatie met uw huurders, leidt tot optimaal rendement.”
Horeca ondernemers advies Horeca- & bedrijfsmakelaardij
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.