Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Begeleiding bij aankoop horeca

Van Alkemare Horecamakelaardij: Optimaal aankopen.

Begeleiding bij het aankopen van horeca
Bij het aankopen van een horecabedrijf of horecapand komt er veel op u af.  Vaak ligt de focus op de overnamesom en/of huurprijs waardoor de overige aspecten aan de aandacht ontsnappen.  Uw persoonlijke horecamakelaar van Van Alkemare heeft veel ervaring met dit soort trajecten en weet gestructureerd alle zaken overzichtelijk te maken en in al deze zaken op de juiste wijze uw belangen te verwerken.

Activiteiten van uw horecamakelaar zijn onder andere:

- Het rechercheren naar de situatie door middel van eigen netwerk, gemeente, kadaster, kamer van koophandel en opname op locatie.
- Het opbouwen van een compleet dossier met alle benodigde stukken (contracten, vergunningen, etc.) en het controleren van deze stukken.
- Het waarderen van de onderneming en/of de huurprijs en het voeren van onderhandelingen.
- Het correct vastleggen van de afspraken in één of meerdere contracten.
- Het toezien op juiste naleving van de afspraken door partijen.
- Het begeleiden van gesprekken met derden zoals speelautomaten exploitanten, financiële instellingen, verhuurders, leveranciers, etc.
- Het beoordelen van overige contracten met derden zoals franchiseovereenkomsten, afnameovereenkomsten, lease overeenkomsten, etc.

Van Alkemare maakt voor u een offerte op maat. In overleg met u kan tevens worden gekozen voor een “aangepaste” versie van onze aankoopdiensten, waarbij u kunt bepalen welke activiteiten u zelf wenst uit te voeren.

Ieder aankoop traject is uniek: Uw persoonlijke makelaar van Van Alkemare staat aan uw zijde en waarborgt uw belangen.

Neemt u contact op voor meer informatie door te bellen met 0226 – 343220, mailen naar info@vanalkemare.nl of klik hier voor ons contactformulier.

« Terug

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.