Hart voor horeca

Verkocht

Celsiusstraat 194

Zandvoort, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Horeca beleggingspand in Zandvoort!

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Van Alkemare: Horeca beleggingspand (in verhuurde staat) in Zandvoort. Het gaat alleen om het pand, de exploitatie wordt niet te koop aangeboden. 

Beleggingspand
Het betreft een beleggingspand waar momenteel een cafetaria in gevestigd is. De ruimte is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van ca. 93 m². Dit pand is gebouwd in 2002. 

Bestemming
De in de bestemming opgenomen functies betreffen detailhandel, maar ook bijzondere doeleinden (zoals een tandartspraktijk), horeca en wonen.

Vereniging van Eigenaren
Het betreft een appartementsrecht en er is een actieve VVE.

Locatie
Dit pand bevindt zich midden in een woonwijk en een winkelcentrum. Het pand is gelegen onder een appartementencomplex, direct naast een supermarkt, en biedt volop parkeergelegenheid in de omgeving. In 2024 had de gemeente Zandvoort ca. 17.473 inwoners. Het pand is omringd door diverse toeristische trekpleisters, waaronder het circuit van Zandvoort. Op jaarbasis telt Zandvoort 5,3 miljoen dagbezoekers en 1 miljoen overnachtingen.

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Beleggingspand
Alternatief gebruik
Horecapand
Status Verkocht
Energielabel B
Adres Celsiusstraat 194
Postcode 2041 TR
Plaats Zandvoort
Objectcode 1863
Provincie Noord-Holland
Bouwjaar 2002
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Klik op de knop om akkoord te gaan. Je kunt je keuze later wijzigen.