Hart voor horeca

Strand Noorderbad 10

Wijk aan Zee, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Huur: Strandpaviljoen bij strandopgang in Wijk aan Zee!

Omschrijving


Te koop bij van Alkemare: Strandpaviljoen bij strandopgang in Wijk aan Zee!

Het strandpaviljoen
Dit paviljoen heeft een bedrijfsoppervlakte van ongeveer 290 m². Het terras is circa 190 m² groot en biedt plaats aan ca. 140 zitplaatsen. Binnen kunnen er ca. 90 gasten plaatsnemen.

De keuken is ruim en uitgerust met onder andere een Rational Steamer, daarnaast is er een aparte spoelkeuken. Het paviljoen beschikt ook over een snackbar gedeelte, waar bezoekers aan de buitenzijde hun bestelling kunnen doen.

Er zijn aparte toiletten voor dames en heren. Achter de bar is een ruime opslag aanwezig.

Locatie
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het paviljoen. Het strandpaviljoen bevindt zich direct naast een strandopgang en biedt uiteraard een prachtig uitzicht op zee.

Openingstijden
Het paviljoen is seizoensgebonden en mag ieder jaar vanaf 1 maart worden opgebouwd en dient uiterlijk op 1 november weer afgebroken te zijn. Gedurende die periode zijn ze elke dag geopend van 10.00 t/m 22.00. Koper mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.

Details
- Vraagprijs onderneming: € 795.000,- G/I
- Huurprijs perceel: € 5.847,34 excl. btw per jaar
- Aanvaarding: In overleg
- Totale perceeloppervlakte: Ca. 580 m²
- Totale bedrijfsoppervlakte: Ca. 290 m²
- Totale terrasoppervlakte: Ca. 190 m²

Details


Type Strandpaviljoen
Vraagprijs onderneming € 795.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 5.847,- p/jr
Status Te Huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 290 m2
Adres Strand Noorderbad 10
Postcode 1949EZ
Plaats Wijk aan Zee
Objectcode 1719
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Vergunningen Exploitatie vergunning
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Brouwerij verplichtingen Nee
Terrasvergunning Terras mogelijk, momenteel niet in gebruik
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Klik op de knop om akkoord te gaan. Je kunt je keuze later wijzigen.