Hart voor horeca

Broekerhavenweg 181

Bovenkarspel, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Cafetaria met bovenwoning dichtbij het station van Bovenkarspel!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Onroerend goed bestaande uit een authentieke cafetaria met bovenwoning dichtbij het station van Bovenkarspel. Er zijn wellicht ook mogelijkheden voor transformatie naar één ruim woonhuis of appartementen (onder voorbehoud vergunning).

De cafetaria
Bij binnenkomst komt men via een klein halletje in het zitgedeelte met ca. 20 zitplaatsen. Er is tevens een uitgiftegedeelte/vitrine met nette bakwand.

Er is één toilet met voorportaal en een ruime keuken. Achter de keuken bevinden zich twee ruime opslagruimtes en een deur naar de grote achtertuin. De cafetaria is al geruime tijd gesloten.

De bovenwoning
De bedrijfswoning heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en is bereikbaar via een eigen opgang en een trap omhoog naar de overloop. De woonkamer en keuken/eetkamer beslaan het grootste deel van de woning. De woning beschikt verder over drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.

Tuin & perceel
Het geheel beschikt over een perceeloppervlakte van 480 m2, waarvan de ruime achtertuin van ca. 175 m2 is gelegen op het oosten. De tuin is tevens bereikbaar via een poort aan de buitenzijde en er is een grote poort om uw auto of camper meer uit het zicht van de straat te parkeren.

Bestemming
Voor deze locatie geldt Beheersverordening Kom Stede Broec, met toestemming voor horeca uit categorie 3 en een bedrijfswoning. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over het door u beoogde gebruik.

Details
- Vraagprijs: € 469.500,- k.k. incl. bedrijfsinventaris
- Oppervlakte cafetaria: ca. 134 m2 BVO
- Oppervlakte woning: ca. 80 m2

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
Snackbar
Vraagprijs onderneming K.K.
Vraagprijs pand € 469.500,-
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 134 m2
Adres Broekerhavenweg 181
Postcode 1611CD
Plaats Bovenkarspel
Objectcode 1702
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.