Hart voor horeca

Drooghe Bol 1040

Julianadorp, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Horeca-/winkelruimte op uitstekende locatie bij de ingang van winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Bedrijfsinventaris op uitstekende locatie bij de ingang van winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp! Het betreft een viswinkel, maar de inventaris en locatie zijn tevens geschikt voor andere horecaformules! 

De horeca-/winkelruimte
Op deze prominente zichtlocatie bij de hoofdentree van winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp is deze horeca-/winkelruimte per direct beschikbaar voor verhuur en overname van de inventaris. De bedrijfsruimte werd voorheen geëxploiteerd als viswinkel en is met de aanwezige inventaris uiterst geschikt voor het doorzetten van een soortgelijk concept. Echter is de bedrijfsruimte ook zeer geschikt voor diverse andere horeca of detailhandel concepten! Denk aan een restaurant, lunchroom, ijssalon, sushizaak, afhaal- en bezorgconcept of een speciaalzaak op gebied van etenswaren of drank.

De bedrijfsruimte heeft een brede voorgevel met entree in het winkelcentrum en heeft tevens een 2e ingang aan de zijkant, de buitenzijde van het winkelcentrum. De bedrijfsruimte is in totaal ca. 70 m2 groot. Voor in de zaak bevindt zich het verkoopgedeelte waar tevens enkele zitplaatsen zijn gecreëerd. In het midden van de zaak bevindt zich de brede koelvitrine, waar de bestellingen 
worden opgenomen en uitgegeven. Daarachter bevindt zich de keuken/opslagruimte, welke in meerdere kleine, aansluitende ruimtes is opgedeeld. Tevens is er een ruime koelcel en personeelstoilet aanwezig.

Ligging/locatie
De horeca-/winkelruimte bevindt zich direct bij de entree van Winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp. Het winkelcentrum bevindt zich in een woonwijk en heeft diverse winkel- en horecavoorzieningen. Parkeren kan gratis op de omliggende parkeerterreinen

Openingstijden
Op dit moment is de zaak permanent gesloten. Bij de vorige exploitant waren de openingstijden van dinsdag t/m zondag van 11:00-20:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Den Helder valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Gemengd 3, met horecacategorie 1 & 2. Neemt u contact op met gemeente Den Helder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 7.500,-
- Huurprijs: € 1.042,- per maand excl. BTW
- Voorschot servicekosten en promotiekosten: € 1.795,- per jaar
- Overname: per direct
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 70 m2

Details


Type Viswinkel
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Bakkerij,  Cafetaria,  Friethuis,  Grillroom,  IJssalon,  Koffiehuis,  Loungebar,  Lunchroom,  Slagerij,  Snackbar,  visrestaurant,  Vlaaien
Vraagprijs onderneming € 7.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.042,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 70 m2
Adres Drooghe Bol 1040
Postcode 1788VB
Plaats Julianadorp
Objectcode 1559
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding Per direct
Type horeca Afhaal/bezorging, Bakkerij, Cafetaria, Friethuis, Grillroom, IJssalon, Koffiehuis, Loungebar, Lunchroom, Slagerij, Snackbar, visrestaurant, Viswinkel, Vlaaien
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.