Hart voor horeca

Verhuurd

Drooghe Bol 1040

Julianadorp, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Horeca-/winkelruimte op uitstekende locatie bij de ingang van winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp!

Verhuurd

Omschrijving


VERHUURD: Horeca-/winkelruimte op uitstekende locatie bij de ingang van winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp! Het betreft een voormalige viswinkel, maar de locatie is tevens geschikt voor diverse andere horecaformules! 

De horeca-/winkelruimte
Op deze prominente zichtlocatie bij de hoofdentree van winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp is deze horeca-/winkelruimte per direct beschikbaar voor verhuur. De bedrijfsruimte werd voorheen geëxploiteerd als viswinkel en wordt in huidige staat opgeleverd. De bedrijfsruimte is geheel naar eigen wens en concept in te richten en is zeer geschikt voor diverse horeca of detailhandel concepten! Denk aan een restaurant, lunchroom, ijssalon, sushizaak, afhaal- en bezorgconcept of een speciaalzaak op gebied van etenswaren of drank.

De bedrijfsruimte heeft een brede voorgevel met entree in het winkelcentrum en heeft tevens een 2e ingang aan de zijkant, de buitenzijde van het winkelcentrum. De bedrijfsruimte is in totaal ca. 70 m2 groot. Voor in de zaak bevindt zich het verkoopgedeelte waar tevens enkele zitplaatsen gecreëerd kunnen worden. In het midden van de zaak bevindt zich de brede koelvitrine, waar de bestellingen worden opgenomen en uitgegeven. Daarachter bevindt zich de keuken/opslagruimte, welke in meerdere kleine, aansluitende ruimtes is opgedeeld. Tevens is er een ruime koelcel en personeelstoilet aanwezig.

Er wordt casco verhuurd en de huidige inrichting/inventaris wordt bij aanvang (om niet kosteloos) aan huurder overgedragen in de staat waarin deze zich bevindt. Er is dus geen overnamesom verschuldigd.

Ligging/locatie
De horeca-/winkelruimte bevindt zich direct bij de entree van Winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp. Het winkelcentrum bevindt zich in een woonwijk en heeft diverse winkel- en horecavoorzieningen. Parkeren kan gratis op de omliggende parkeerterreinen.

Openingstijden
Op dit moment is de zaak permanent gesloten. Bij de vorige exploitant waren de openingstijden van dinsdag t/m zondag van 11:00-20:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Den Helder valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Gemengd 3, met horecacategorie 1 & 2. Neemt u contact op met gemeente Den Helder voor meer informatie over de mogelijkheden.De afbeeldingen geven een impressie van hoe de winkelruimte er uit zag toen deze nog in gebruik was als viswinkel. Momenteel is de ruimte volledig leeg en wordt deze casco opgeleverd. Afbeelding 10 en 11 geven een impressie van de huidige staat.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Viswinkel
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Bakkerij,  Cafetaria,  Friethuis,  Grillroom,  IJssalon,  Koffiehuis,  Loungebar,  Lunchroom,  Slagerij,  Snackbar,  visrestaurant,  Vlaaien
Status Verhuurd
Adres Drooghe Bol 1040
Postcode 1788VB
Plaats Julianadorp
Objectcode 1559
Provincie Noord-Holland
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.