Hart voor horeca

Heereweg 250

Groet, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Stijlvol restaurant met bovenwoning in mooie omgeving in Groet!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Stijlvol restaurant met bovenwoning in mooie omgeving in Groet!

Het restaurant
Dit smaakvol ingerichte restaurant bevindt zich op de begane grond van een riant vrijstaand pand aan de Heereweg in Groet. Het restaurant is voorzien van een landelijke inrichting met lichte pastel-kleuren, warme sfeerverlichting en mooie details, wat bijdraagt aan een huiselijke en verwelkomende sfeer. Het restaurant biedt zitplaats aan zo'n 38 gasten en heeft een fraai en zonnig terras aan de voorzijde met ca. 32 zitplaatsen.

In totaal is het restaurant ca. 20 m2 groot en beschikt het naast de zitruimte met bar over een volledig uitgeruste keuken met diverse hoogwaardige apparatuur, zoals een Rational Combisteamer, grillplaten, diverse vriezers en een koelcel. Tevens is er een spoelkeuken aanwezig.

Via de achteringang komt men op de buitenplaats terecht welke in gebruik is als opslagruimte met een externe berging van ca. 25 m2. De externe opslagruimte is tevens voorzien van koel- en vrieskasten.

Bovenwoning (optioneel bij te huren)
De 1e en 2e etage van het pand is in gebruik als woning, welke binnenkort beschikbaar komt. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, vijf slaapkamers, badkamer met douche en een separaat toilet. Bovendien behoort de tuin aan de achterzijde van het pand tot de woning. Meer informatie is op aanvraag.

Ligging/locatie
Het restaurant ligt aan de doorgaande verkeersweg in de dorpskern van Groet. Dit is tevens de toegangsweg naar het strand en ligt nabij natuurgebied 'de Schoorlse Duinen', waardoor het restaurant de ideale locatie is voor mensen om neer te strijken tijdens een dagje uit. Rondom het restaurant is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Op deze locatie geldt bestemming 'Schoorl-Kernen en buurtschappen' met horeca t/m categorie 1C. Neem contact op met gemeente Bergen voor meer informatie.

Openingstijden
Het restaurant is momenteel geopend van donderdag t/m zaterdag van 17:00-21:30 uur en op zondag en maandag van 12:00-21:30 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Bergen valt.

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 49.500,-
- Huurprijs bedrijfsruimte: € 2.602,- per maand excl. BTW
- Huurprijs bovenwoning (optioneel): € 1.120,- per maand
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 120 m2 + ca. 25 m2 externe opslagruimte
- Totale woonoppervlakte: ca. 150 m2
- Aanvaarding: in overleg

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Cafetaria,  IJssalon,  Lunchroom,  Snackbar
Vraagprijs onderneming € 49.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.602,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 145 m2
Adres Heereweg 250
Postcode 1873 GE
Plaats Groet
Objectcode 1560
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.