Hart voor horeca

Dorpsstraat 2

Wervershoof, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop / te huur: Unieke kans en gunstige voorwaarden! Grillrestaurant met bezorg-/ afhaalconcept in het centrum van Wervershoof

Omschrijving


Te koop en te huur bij Van Alkemare: Grillrestaurant in het centrum van Wervershoof! Het onroerend goed is ook te huur zonder overname inventaris. Verhuurder zal de inventaris dan verwijderen en leeg opleveren.

Het restaurant
Op een uitstekende locatie middenin de hoofdstraat van het gezellige dorpscentrum van Wervershoof bevindt zich dit al jaren goedlopende grillrestaurant. Het restaurant is met name gefocust op het bezorg-/afhaalconcept. Dineren op locatie is echter ook uitstekend mogelijk; het restaurant beschikt over ca. 40 zitplaatsen. De inrichting van het restaurant heeft een 'Western' touch, die naadloos aansluit bij het grill concept. Aan de voorzijde bevindt zich het terras met in de huidige opstelling ca. 18 zitplaatsen. Door de positie van het terras heeft deze nagenoeg de volledige dag zon. 

Te midden van de zaak bevindt zich de bar met enkele zitplaatsen en tapinstallatie. Achterin de zaak bevindt zich de keuken. Via de achterzijde is een externe opslagruimte van ca. 30 m2 te bereiken.

Locatie/Ligging
Het restaurant bevindt zich in de hoofdstraat van het centrum van Wervershoof, tegenover één van de ingangen van het overdekte winkelcentrum. Op de voorgelegen parkeerplaats is volop parkeergelegenheid.

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over Enkelbestemming Gemengd. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie.

Openingstijden
Momenteel is de zaak geopend van dinsdag t/m zondag van 16.00-21.00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.

Details
  • Vraagprijs goodwill/inventaris: nader overeen te komen. Overname van de inventaris is niet verplicht, casco huur is mogelijk.
  • Pacht van de gehele bedrijfsinventaris is ook bespreekbaar
  • Huurprijs OG: € 1.750,- per maand excl. BTW
  • Koop van het onroerend goed is bespreekbaar, meer informatie op aanvraag
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Grillroom,  Horecapand,  Pizzeria,  Shoarmazaak
Vraagprijs onderneming N.O.T.K.
Huurprijs pand € 1.750,- p/mnd excl. btw
Status Te koop / te huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 87 m2
Adres Dorpsstraat 2
Postcode 1693 AG
Plaats Wervershoof
Objectcode 1413
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.