Hart voor horeca

Middenweg 550

Heerhugowaard, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Sfeervol café met grote feestzaal incl. bovenwoning in Heerhugowaard

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Sfeervol café met grote feestzaal incl. bovenwoning aan doorgaande verkeersweg in Heerhugowaard.

Het cafe
Bij binnenkomst bevindt men zich in de hal. Hier is een grote garderobe voor jassen aanwezig. Tevens bevinden zich hier de dames- en herentoiletten, beide met voorportaal.

Bij binnenkomst in de hal bevindt zich direct aan de rechterzijde de deur die toegang geeft tot het café. Wanneer het terras aan de voorzijde is uitgestald, is het café tevens via een deur aan de voorzijde te bereiken. Het terras is overdekt en biedt ruimte voor ca. 20 zitplaatsen. 

De zitgelegenheid in het café is breed opgesteld en varieert van hoge statafels en lage tafels tot zitplaatsen aan de centrale bar.

Tevens beschikt het café over een biljarttafel die regelmatig in het café wordt geplaatst op georganiseerde avonden. Het café heeft de warme uitstraling van een karakteristiek bruin café. Het café is 70 jaar lang eigendom geweest binnen een familie en overgedragen binnen de verschillende generaties, wat terug te zien is in diverse authentieke details en de algehele sfeer die het pand ademt.

De ramen die zich aan de weerszijden van het café bevinden zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. In het midden van het cafégedeelte bevindt zich de bar voor bestellingen. 

Achter de bar bevindt zich de keuken van de zaak (ca. 30m2). De keuken is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. De keuken zorgt ervoor dat de zaak ook uitstekend kan fungeren als café-restaurant. Grenzend aan de keuken is nog een kleine opslagruimte voor voorraad-artikelen.

Het café is tevens voorzien van een grote zaal (ca. 155 m2) voor feesten en partijen die kan worden afgehuurd voor groepen. Net als het café heeft de zaal dezelfde sfeervolle uitstraling en is deze voorzien van diverse authentieke details. Er is ruimte voor ca. 150 personen. 

Achterin de zaal bevindt zich een bar voor bestellingen.

Grenzend aan de feestzaal bevindt zich nog een bar waar georganiseerde dartavonden plaatsvinden. Deze ruimte beschikt over een eigen bar en meerdere zitgelegenheden.

Wanneer men de bar / dartruimte passeert en zich naar de achterzijde van het pand begeeft, treft men nog drie grote opslagruimtes. Deze ruimtes zijn ook te bereiken via de feestzaal en tevens beschikt iedere ruimte over een eigen zij-uitgang. Bovendien is er een grote koelcel aanwezig.

Bovenwoning 
Via de keuken en een zij-ingang van het pand is de woning te bereiken, welke zich op de eerste verdieping van het pand bevindt en ook tot de aangeboden ruimte behoort. Tijdens een bezichtiging op locatie zult u naast het café ook de woning bezichtigen. Indien u vragen heeft omtrent de woning, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Locatie/Ligging 
Het pand bevindt zich aan een drukke doorgaande verkeersweg in Heerhugowaard Noord. Het café beschikt over een eigen parkeerplaats en in de omgeving is ook diverse (gratis) parkeergelegenheid.

Samenvatting
- Vraagprijs: € 875.000,- 
- Bedrijfsoppervlakte: Ca. 534 m2
- Woonoppervlakte: Ca. 214 m2
- Overname: in overleg
- Kadastrale grootte: 1.372 m2


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Café
Alternatief gebruik
Partycentrum
Vraagprijs pand € 875.000,- Goodwill/inventaris/onroerend goed
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 534 m2
Adres Middenweg 550
Postcode 1704 BP
Plaats Heerhugowaard
Objectcode 1321
Provincie Noord-Holland
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Type horeca Café, Partycentrum
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.