Hart voor horeca

Peuterdijk 45 & 45a

Herkingen, Zuid-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Multifunctioneel horecapand met riante bedrijfswoning in Herkingen

Omschrijving


Multifunctioneel horecapand van ruim 900 m2 met riante een bedrijfswoning op vakantiepark in Herkingen. Het pand en onderneming is gelegen op een knots van een perceel van maar liefst 1452 m2.
 
ALGEMEEN
In Herkingen op Goeree-Overflakkee ligt direct aan het Grevelingenmeer midden op een vakantiepark Restaurant en Partycentrum MIX. Deze locatie biedt enorm veel mogelijkheden voor allerlei verschillende concepten. Denk hierbij aan restaurant, partycentrum, vergaderruimte, cafetaria, café, bowling en nog veel meer. Kortom; het is aan de creativiteit en ondernemersgeest van de nieuwe ondernemer om van deze unieke buitenkans een succes te maken.
 
HET RESTAURANT
Het restaurant (ca. 272 m2) staat in gezellige opstelling en beschikt over een ruime bar. Er zijn circa 120 zitplaatsen in normale opstelling. Het geheel is voorzien van 2 royale terrassen; aan de achterzijde (ca. 200 m2) welke via de schuifpui te bereiken is en zicht heeft op het zwembad. Het terras aan de voorzijde is ca. 100 m2 (met vergunning)  Het restaurant beschikt over een ruime keuken van ca. 58 m2 met volwaardig keukenapparatuur met o.a. een Rational Combi Steamer, professionele vaatwasmachine en een koel- en vriescel. Er is een dames en herentoilet met voorportaal aanwezig. Het restaurant  is uitgerust met meerdere magazijnruimten van 250 m2 (welke voorheen als bowling fungeerde) en van ca. 36 m2. Er is tevens aparte personeelsruimte met sanitaire voorzieningen aanwezig.
 
WONING
De bovenwoning (ca. 109 m2) is ruim opgezet en beschikt over een royale woonkamer met een schuifpui naar het privé dakterras. Verder zijn er 4 ruime slaapkamers die voldoende leefruimte voor een gezin bieden. De volledig betegelde badkamer is voorzien van nette wastafel, bad en douche. De woning is in keurige staat te noemen. De bovenwoning heeft de opgang via de hal en is momenteel enkel inpandig te bereiken. Daarnaast is er in 2020 extra woonruimte gerealiseerd met eigen adres en opgang op de begane grond. Deze woonruimte heeft een schuifpui en geeft uitzicht op het terras en zwembad.
 
LOCATIE
Het dorp Herkingen heeft 2 jachthavens die in de zomer druk worden bezocht. Het eiland Goeree Overflakkee heeft een grote toeristische aantrekkingskracht. Dit bedrijf bedient zowel de lokale als toeristische markt.  Aanvaarding is in onderling overleg maar per direct mogelijk.
 
BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over enkelbestemming recreatie-verblijfsrecreatie. Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk tot en met horecacategorie 1b. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie.
 
DETAILS
  • Vraagprijs goodwill/inventaris (onderneming): € 50.000,-
  • Vraagprijs onroerend goed: € 399.000,- k.k.
  • Bedrijfsoppervlakte: ca. 900 m2
  • Woonoppervlakte ca 200 m2
  • Perceeloppervlakte: 1.452 m2.
  • Prachtig gelegen op een vakantiepark. 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Partycentrum
Alternatief gebruik
Beleggingspand,  Dancing,  Horecapand,  Restaurant,  Snackbar,  Woonruimte
Vraagprijs onderneming € 50.000,- Goodwill/inventaris
Vraagprijs pand € 399.000,- K.K.
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 900 m2
Adres Peuterdijk 45 & 45a
Postcode 3249 AW
Plaats Herkingen
Objectcode 1290
Provincie Zuid-Holland
Bouwjaar 1994
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Terrasvergunning Terras op eigen grond aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken


Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten 

Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt

Zoekprofielen aanmaken

Uw dossiers beheren

Direct aanmaken