Hart voor horeca

Breestraat 152

Beverwijk, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Gezellig restaurant in het centrum van Beverwijk

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Gezellig restaurant in het centrum van Beverwijk.
 
DE ONDERNEMING
Het betreft een gezellig familierestaurant maar is ook uitermate geschikt voor andere type horecaconcepten zoals bezorg- en afhaal, snackbar, cafetaria, ijssalon, shoarmazaak etc. Deze horecazaak is ca. 95 m2 groot en beschikt over een zitgedeelte met ca. 36 ruime zitplaatsen.
 
De onderneming is voorzien van een volwaardige keuken en bar, evenals een aparte kleine opslagruimte en een toiletruimte.Aan de voorzijde van het pand is een klein terras mogelijk, echter dient de vergunning nog aangevraagd te worden. De keuken en inventaris is in prima staat. Het restaurant is 2020 compleet vernieuwd. Daarnaast is de motor van de afzuiginstallatie vernieuwd en een (mobiele) vetput geplaatst. Tevens is in 2018 de vloer opnieuw betegeld.
 
De huur van het pand bedraagt € 1.265,- excl. btw per maand en er wordt door verhuurder € 100,- per maand gecompenseerd voor gebruik gas, elektra en water van de bovenwoning (de bovenwoning zit ook aangesloten op de hoofdaansluiting maar er zijn tussenmeters aanwezig). De onderneming heeft een horeca 2 vergunning.
 
De horeca is gelegen aan de drukke hoofdwinkelstraat “De Breestraat” waar tevens bekende ketens als Hema, Bart Smit, H&M en Intersport zijn gevestigd. De ruimte bevindt zich op goede zichtlocatie. Tegenover winkelcentrum Beverhof bevindt zich deze locatie op loopafstand van diverse parkeervoorzieningen en openbaar vervoer (trein en bus).
 
De Breestraat staat ook wel bekend als hét winkelhart van de IJmond. Elke woensdag van 9.00 - 16.00 uur is er een weekmarkt. Deze bevindt zich in het hart van Beverwijk. Middenin de Breestraat stallen de marktkooplieden hun waren uit met een gevarieerd aanbod. De markt heeft een sterke regionale aantrekkingskracht.
 
HERINRICHTING BREESTRAAT
In 2017 heeft er een herinrichting van de Breestraat en aangrenzende straten plaatsgevonden. Het geheel is flink opgeknapt. In een eerdere fase zijn de gas- en waterleidingen vervangen en zijn 46 bestaande bomen verwijderd en elders herplant.
 
Het restaurant is 7 dagen in de week van 15.00 tot 20.00 uur. De koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Beverwijk valt.
 
  • Vraagprijs goodwill/inventaris: € 19.500,-
  • Huurprijs per maand: € 1.265,- (exclusief BTW)
  • Overname: in overleg, per direct mogelijk
  • Bedrijfsoppervlakte: ca. 95 m2
  • Brochure te downloaden via onze website 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor ophet nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Afhaal/bezorging
Alternatief gebruik
(Eet)Café,  Grillroom,  Horecapand,  IJssalon,  Lunchroom,  Restaurant
Vraagprijs onderneming € 19.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.265,-
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 95 m2
Adres Breestraat 152
Postcode 1941 EM
Plaats Beverwijk
Objectcode 1242
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding Per direct
Vetvangput Aanwezig
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed, Uitstekend
Overige verplichtingen Lopende leaseovereenkomst op inventaris artikelen
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Terrasvergunning Terras mogelijk, momenteel niet in gebruik
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.